آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۸۱۶
باهنر در نشست خبری:

نامشروع اعلام کردن دولت گذشته، ادامه بحث فتنه است / اظهارات بان کی مون سخیف و نامربوط بود

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: مشروعیت دولت گذشته کاملاً تأیید شده و نامشروع خواندن این دولت دقیقاً ادامه بحث فتنه است.
نامشروع اعلام کردن دولت گذشته، ادامه بحث فتنه است / اظهارات بان کی مون سخیف و نامربوط بود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا باهنر در نشست خبری در ساختمان جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا کشیده شدن رسانه‌ها به فضای انتخابات را به صلاح می دانید اظهار داشت: اکنون کشور مسائل زیادی پیش رو دارد که همه ارکان و قوا و نهادهای تصمیم گیر باید عزم خود را برای پیشبرد کارها و حل مشکلات به کار گیرند و اکنون فرصت مناسبی برای آغاز بحث های انتخاباتی در رسانه ها نیست و این را ظلمی بزرگ به مردم می دانیم.

 

وی افزود: البته تشکل‌های سیاسی در درون خود مباحثی مطرح می‌کنند و ما هم در جبهه پیروان خط امام و رهبری، وحدت حداکثری اصولگرایان را در مواضع سیاسی دنبال می کنیم اما این مسائل نباید رسانه ای شود و همه رقبای سیاسی خود را از کشاندن این مباحث به رسانه‌ها بر حذر می داریم.

 

باهنر گفت: البته برخی مشاوران نزدیک به رئیس جمهور حرف هایی می زنند که فکر می کنم بدون نظر رئیس جمهور این مباحث مطرح می شود.

 

وی افزود: اکنون باید همه به دنبال تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی باشند و باید به گونه ای گام برداریم که سال آینده بتوانیم گزارش کاری در این باره ارائه کنیم.

 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه هدف برخی رسانه‌های اصلاح طلب از نامشروع خواندن دولت‌های نهم و دهم چیست گفت: در بحث دولت ها، مجالس و نهادهای حکومتی که انتخابی هستند طبیعی است که نقدهایی بر عملکردها و نتایج کارها صورت گیرد که اشکالی هم ندارد اما در خصوص این اظهارات باید گفت که نامشروع خواندن دولت گذشته، ادامه بحث فتنه است.

 

باهنر افزود: سران فتنه از بابت این گونه اظهار نظرها هزینه های زیادی به خود و نظام وارد کردند و طرح این اظهار نظرها کوبیدن بر طبل فتنه‌گران است و ما اجازه نمی دهیم برخی از فتنه گران سر از لانه بیرون آورند و بخواهند تجربه مذموم گذشته را تکرار کنند.

 

باهنر: فضای باز سیاسی به معنای ولنگاری نیست

 

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص حاشیه های سفر اشتون به ایران گفت: فضای باز سیاسی به معنای ولنگاری، بی حساب و کتاب بودن و بی در و دروازه بودن نیست.

 

محمدرضا باهنر در نشست خبری در ساختمان جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا حاشیه های سفر هیئت پارلمانی اروپا به ایران مجددا در سفر اخیر اشتون تکرار شد، افزود: فضای باز سیاسی جزو شعارهای دولت یازدهم بود و سیاست راهبردی مقام معظم رهبری در بحث سیاست خارجی و هسته ای، سیاست نرمش قهرمانانه است و این واژه معنا و مفهوم خود را دارد و از هر جهتی باید حفظ شود.

 

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران یک سری ارزش هایی دارد که بر اساس آن پا فشرده است و معتقدیم اگر در این سال ها پیشرفتی هم داشته ایم به سبب پافشاری و اصرار بر ارزش ها بوده است.

 

باهنر تصریح کرد : متأسفانه در خصوص سفر گذشته هیئت پارلمانی و سفر اخیر اشتون به ایران این دو اتفاق تکرار شد که اتفاق مذمومی است و آن را به شدت محکوم می کنیم و معتقدیم دستگاه اطلاعاتی و دیپلماسی کشور باید پاسخ دهد.

 

وی گفت: اکنون در محافل مباحثی مطرح است که اصولاً سفر اشتون به ایران با این شرط بوده است و من نمی خواهم این موضوع را تأیید یا رد کنم و وزارت خارجه باید صریح و شفاف به این مسئله پاسخ دهد.

 

باهنر گفت: اگر وزارت خارجه مطلع بوده است که خطا کرده اند و اگر بگویند مطلع نبودیم، عذر بدتر از گناه است.

 

نایب رئیس دوم مجلس گفت: مجلس این موضوع را پیگیری می کند و نتیجه را به سمع و نظر مردم می رساند.

 

وی این گونه رفتارها را دخالتی آشکار در مسائل داخلی ایران خواند و گفت: ما که از گفتگوی برد- برد صحبت می کنیم باید مراقب باشیم چرا که این رفتارها مسیر را مخدوش می کند و ممکن است مسیر را ببندد که هم طرف مذاکره کننده و هم طرف ایرانی باید مواظب باشند.

 

اظهارات اخیر بان کی مون سخیف و نامربوط بود

 

محمدرضا باهنر افزود: برای ما روشن است که اگر این مقامات بین المللی دست نشاندگی خود را ثابت نکنند به این مقامات نمی رسند اما اینکه وی بخواهد مسائل داخلی نظام و استقلال، تمامیت ارضی و آزادی حکومت ها را در چارچوب حقوق بشر مخدوش کند حرف سخیف و بی ربطی است و به طور قطع این اظهار نظر سهو لسان نبوده است و وی باید جبران کند.

 

وی اضافه کرد: البته نظام دیپلماسی کشور نیز باید موضع شفافی بگیرد.

 

باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نظرتان در باره فیس بوک چیست و آیا شما هم صفحه دارید گفت: من این موضوع را نمی پذیرم و این صفحه مال من نیست.

 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در موضوعات کلان فرهنگی چقدر می دانید اظهار داشت: مسائل فرهنگی متنوع است و حتی طرح های بزرگ اقتصادی و عمرانی هم باید پیوست فرهنگی داشته باشد و مقوله فرهنگ از دیگر مقوله‌ها جدا نیست.

 

باهنر گفت: نهادهای فرهنگی زیادی داریم که شامل منبرها، هیئت‌ها، رسانه های تصویری و مکتوب، خطبای جمعه و دستگاه‌های مسئول ارتزاق کننده از خزانه مثل سازمان تبلیغات و حوزه‌های علمیه هستند  اما این گستردگی مسئولیت‌ها از وزارت ارشاد و دولت و مجلس رفع مسئولیت نمی کند.

 

وی افزود: وقتی وزیر ارشاد موضع یک جمله‌ای می گیرد باید در باره آن پاسخ دهد.

 

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در یک روزنامه به احکام مسلم شرعی ما حمله شد و چنین اتفاقی در زمان جبهه ملی رخ داد که امام این جبهه را مرتد اعلام کرد اما اکنون که دادستان این روزنامه را موقتا تعطیل کرده است نباید بگوییم که روزنامه را نباید تعطیل کرد چرا که اگر کسی خطایی کرد باید برخورد شود.

 

وی افزود: در هر حال مسیر فرهنگی ما مشخص است و هر کتاب و فیلمی که مجوز می گیرد باید در آن مراقبت شود.

 

باهنر دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری را جدی خواند و گفت: ایشان گاهی اوقات آنقدر در این مسائل ریز می شوند که روزی می فرمودند من از قضیه اسباب بازی هم رنج می‌برم که منظورشان استفاده نکردن از نمادهای غربی در این موضوع بود.

 

وی افزود: تعدد مراکز فرهنگی از هیچ کدام از این مراکز سلب مسئولیت نمی کند و آنها که از حاکمیت ارتزاق می کنند باید در ادای وظایف خود دقیق باشند.

 

باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا قرار است در مجلس شورای اسلامی فراکسیون با عنوان حامیان دولت ایجاد شود گفت: حمایت یا نبود حمایت موضوع صفر و صدی نیست و طیف وسیعی از همکاری‌ها و نقدها را می توانیم با هم داشته باشیم.

 

وی افزود: دولت با شعارهایی آمده است و برخی مشکلات تولید، گرانی‌ها، آلودگی هوا و خشکی دریاچه‌ها پیش روی دولت است که دولت باید خیلی تلاش کند اما رفع مشکلات، شدنی است.

 

باهنر با اشاره به اینکه مجلس با همه توان از دولت حمایت می کند گفت: خردگرایی، اعتدال، حل مشکلات مردم، دفاع از ارزش‌ها و رعایت خطوط قرمز نظام، شرط های مجلس برای همکاری با دولت است.

 

وی افزود: دو فراکسیون اصولگرای مجلس و همچنین فراکسیون اصلاح طلبان در مجموع حامی دولت هستند و نقدهایی هم دارند و اینکه در مجلس فراکسیون جدیدی به نام حامیان دولت ایجاد شود بعید به نظر می رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدي
-
۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۱
حمدي نزاد در دوران حکومت 8 ساله خود کشور ايران را از جناح جهاني امپرياليسم غرب دور کرد و ايران به اردوگاه انقلابي جهان شرق نزديک کرد... و اين طبيعي است وقتي در ايران دوباره طرفداران اردوگاه جهاني امپرياليسم غرب بقدرت ميرسند احمدي نژاد رئيس جمهور محبوب پيشين را به محاکمه بکشند چون احمدي نژاد با اقدامات ضد آمريکايي و ضد صيهونيستي خود به جناج جهاني امپرياليسم غرب ضربه وارد کرد و موجب خشم امپرياليسم غرب آمريکاي جهانخوار شده است و قصد مجازات احمدي نژاد را دارند تا عبرتي براي ديگر انقلابيون جهان شود که دست از انقلابي بودن بکشند و نوکري امپرياليسم غرب و صيهونيست را بپذيرند...

خوانندگان محترم براي درک بهتر موضوع ميتوانند فيلم قديمي سينمايي Z اثر «کنستانتين کوستا گاوراس»،را از اينترنت جستجو و دانلو
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار