کد خبر:۲۹۹۸۷۰
بحران گرسنگی در آفریقا ادامه دارد

900 هزار آواره و هزاران تن کشنه حاصل جنگ داخلی در سودان جنوبی

صحنه شدیدترین درگیری ها طی بحران در سودان جنوبی بوده است که اواسط دسامبر سال 2013 میلادی آغاز شد.

به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو»، دفتر هماهنگی امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد: «درگیری ها در ایالت های جونگلی، الوحده و نیل علیا در سودان جنوبی افراد بیشتری را وادار می کند از خانه های خود بگریزند و دسترسی به افراد نیازمند به کمک های بشر دوستانه را دشوار می کند.»


استفان دویاریچ سخنگوی سازمان ملل در کنفرانسی خبری گفت :« شرکای ما که در امور بشر دوستانه فعالیت می کنند، به مذاکره با همه طرف ها به منظور تسهیل عملیات و اقدامات بشر دوستانه، باز پس گیری دارایی های غارت شده و تضمین امنیت امدادگران ملی و بین المللی ادامه خواهند داد ».


با این حال وی در این خصوص که چه تعداد از مردم در پی درگیری ها در ایالت های سودان جنوبی از خانه های خود گریخته اند، اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.
 

دویاریچ افزود :« ماموریت سازمان ملل متحد در سودان جنوبی و شرکای ما که در امور بشر دوستانه در این کشور فعالیت می کنند، می گویند بارش شدید باران در جوبا همچنان مشکلاتی را در پایگاه تامپینگ ماموریت سازمان ملل متحد در سودان جنوبی ایجاد می کند ».
 

 وی همچنین گفت :« انتقال آوارگان از این اردوگاه روز گذشته به کندی آغاز شد ».

 

از سوی دیگر نمایندگان اعزامی آمریکا و اتحادیه اروپا به سودان جنوبی، روز پنجشنبه درباره قحطی و گرسنگی در این کشور هشدار دادند.


بحران سیاسی نظامی که از ماه دسامبر گذشته در این کشور آغاز شده است تاکنون به کشته شدن هزاران نفر و 900 هزار آواره منجر شده است.اوضاع انسانی نیز در این کشور تازه تاسیس روز به روز بدتر می شود.

جونگلی یکی از ده ایالت سودان جنوبی است و همچنین بزرگترین و پر جمعیت ترین ایالت این کشور تازه تاسیس آفریقایی است.


ایالت جونگلی صحنه شدیدترین درگیری ها طی بحران در سودان جنوبی بوده است که اواسط دسامبر سال 2013 میلادی آغاز شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار