آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۰۷۵۰
به همت مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛

کتاب «گیلانغرب در جنگ» منتشر شد

مؤسسه فرهنگی-هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در واپسین روزهای سال 92 کتاب «گیلانغرب در جنگ» تألیف محمدرضا تمری را روانه بازار نشر کرد.
کتاب «گیلانغرب در جنگ» منتشر شد

 به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مؤسسه فرهنگی-هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در واپسین روزهای سال 92 کتاب «گیلانغرب در جنگ» تألیف محمدرضا تمری را روانه بازار نشر کرد.
 

این اثر یکی از موضوعات طرح تاریخ انقلاب اسلامی به زبان ساده می باشد که در مرکز اسناد انقلاب اسلامی تحت عنوان دانستنی های انقلاب اسلامی برای جوانان تهیه شده است.


جنگ را پدیده‌ای شر خوانده‌اند، از آن رو که قتل و جنایت و حیوانیت و غارت و تجاوز، ملازمان همیشگی آن هستند. انصاف نیز حکم می‌کند که حقایق فوق مورد تأیید هر ناظر عادلی باشد، اما...


اما این همه‌ حقیقت نیست. چه اینکه آن شرّ ذاتی، گاه در اعراض خود تصاویری خلق می‌کند که همان ناظر عادل را آن‌چنان مبهوت خویش می‌سازد که چاره‌ای جز برآوردن فریاد تأیید و تحسین نخواهد داشت. 

 

تصاویری دلر‌با از انسانیت و خلوص و بندگی و رشادت و شجاعت که صحنه‌ جنگی متعارف را مبدل به حماسه‌ای نامتعارف می‌سازد. جنگ ما از این سنخ بود. جنگ ما هرچند جنگ بود، اما جنگی بود نه از جنس جنگ‌های دیگر. در دفاع هشت ساله‌ی ما هرچند همچون دیگر جنگ‌ها خون و باروت و توپ و تانک و ضجه و شیون و مرگ و انفجار و... بود اما در همین احوال سیاه، ملتی با فرصت‌‌شناسی تمام، بار خود را بستند و از فرش سفلی به عرش ‌اعلی سفر کردند. گویی همین اکنون بود که امیر مؤمنان (ع) در گوش ایشان فریاد برآورد که «اغتنم الفرص الفرصت تَمُرُّ مَرّ السحاب»!


این اثر در شمارگان 25000 نسخه و 196 صفحه و به قیمت 45.000 ریال در اسفندماه سال جاری روانه بازار نشر شده است.


لازم به ذکر است، علاقه مندان جهت تهیه این کتاب می توانند به فروشگاه این مرکز در خیابان انقلاب، خیابان 12فروردین، بعد از خیابان شهدای ژاندارمری، نبش مجتمع ناشران مراجعه کنند و یا با شماره تلفن های 66953607 و 66961536 تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار