درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز باید صرف توسعه این صنعت شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۱۲۲
سید موسی موسوی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز باید صرف توسعه این صنعت شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: یکی از موارد مورد نظر حضرت آقا این است که با نظارتی دقیق تا درآمدهای حاصل از فروش و صادرات نفت و گاز، صرف توسعه این صنعت شده تا اتکای بودجه به این درآمدها را کم کنیم.

سید موسی موسوی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: ما باید بر خلاف رویه‌ای که تاکنون در خصوص بسته شدن بودجه بر اساس درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز داشته‌ایم، حرکت کنیم. مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید ویژه‌ای داشته‌اند.


وی افزود: در حال حاضر، حتی خلاهای اعتباری و مالی دستگاه‌ها نیز با این درآمدها پر می کنیم که عمدتا نیز صرف هزینه‌های جاری کشور می‌شوند.


این نماینده مجلس تصریح کرد: به نظر من یکی از موارد مورد نظر حضرت آقا این است که با نظارتی دقیق تا درآمدهای حاصل از فروش و صادرات نفت و گاز، صرف توسعه این صنعت شده تا اتکای بودجه به این درآمدها را کم کنیم.


وی ادامه داد: در شرایط فعلی و تحریم‌هایی که اعمال می‌شود ما در خصوص به دست آوردن پول‌های حاصل از فروش این محصولات نیز با مشکل مواجهیم که در این زمینه نیز بایستی تدبیری اندیشیده شود.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار