رأي مجدد و قاطع به احمدي نژاد اقبال مردم به گفتمان جديد انقلاب است
دکتر محمدعلي کياني در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شهرکرد، ضمن تبريک به ملت آگاه و هميشه در صحنه ايران در خلق حماسه اي بي نظير و تاريخي اظهار داشت: اين حضور بي سابقه مردم در صحنه و انتخاب احمدي نژاد به عنوان کسي که باعث احياي گفتمان انقلاب اسلامي شد، در آغاز دهه پيشرفت و عدالت نشان دهنده استقبال قاطع ملت ايران از گفتمان جديد انقلاب اسلامي در راستاي تحقق منويات مقام معظم رهبري است.
وي احياي ارزش هاي اسلامي، قانون مداري، عدالتخواهي، عدالت محوري، ولايت مداري، پاسداشت خون شهدا و تداوم راه حضرت امام خميني(ره) را از اصول ريشه اي گفتمان جديد انقلاب برشمرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با بيان اينکه با احياي گفتمان انقلاب توسط دولت نهم، ملت ايران طعم شيرين مردمداري و عدالت خواهي را چشيد، خاطرنشان کرد: آنچه از اين قرائت جديد مي توان برداشت کرد مردم مداري، عدالت محوري، ساده زيستي، پرهيز از رانت ها و برخورد قاطع با رانت هاست که مسئوليت مضاعفي بر دوش دولتمردان و مسئولان نظام جمهوري اسلامي در راستاي اجراي اين خواسته ها مي گذارد.
کياني يادآور شد: رأي قاطع و بالاي مردم به احمدي نژاد، رأي به شرايط ايجاد شده در دولت نهم جهت تداوم اين شرايط در نظام جمهوري اسلامي است.
وي افزود: مردم دوست دارند عدالت را ببينند و آن را با تمام وجود حس کنند که حضور خوب و مؤثر دولت نهم بين آحاد جامعه و لمس نيازمندي ها و محروميت هاي آنان از نزديک و تلاش در راستاي رفع اين نيازمندي ها، شيريني عدالت و خدمت رساني را به کام مردم ريخته و ملت را مشتاق پياده کردن گفتمان جديد انقلاب در دهه عدالت و پيشرفت كرده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد هجمه هاي تخريبي جمعي و غوغاسالاري ها عليه دولت نهم را سناريوي از پيش تعيين شده دشمنان نظام جمهوري اسلامي در راستاي جلوگيري از پيشرفت گفتمان پيشرفت و عدالت دانست و تصريح کرد: با حضور پرشور ملت ايران در اين انتخابات، شعور و آگاهي سياسي بالاي مردم بيش از گذشته تثبيت شد و مردم ثابت کردند که هيچ وقت تحت تاثير هجمه ها و کذب ها و سياه نمايي ها قرار نمي گيرند و انتخاب آنان انتخابي آگاهانه بود.
کياني با استناد به بيانات مقام معظم رهبري، مردم را پيروز واقعي اين انتخابات خواند و خاطرنشان کرد: آنچه در اين صحنه با حضور پرشور و با نشاط مردم به دست آمد، در انتخابات سه دهه انقلاب و در آستانه دهه چهارم بي نظير بود که مقبوليت مردم نسبت به نظام، ارزشمندي و اهميت بالاي آرمان هاي انقلاب اسلامي را نشان مي دهد.
وي با تأکيد بر اينکه انتخابات ايران همواره انتخاباتي آزاد و سالم بوده است، گفت: آزادي در امر انتخاب، انگيزه حضور در انتخابات را بالا مي برد و اگر مردم احساس مي کردند که رأي و نظر آنها مؤثر نيست، حضوري با اين شکوه و عظمت را نمي آفريدند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد حضور باشکوه ملت ايران در انتخابات 22 خرداد را تحقق عملي الگوي اسلامي دموکراسي و اداي تکليف قانوني و شرعي دانست و تصريح کرد: اين حضور بي نظير نشان دهنده اعتماد بالاي مردم به نظام و دولتمردان جمهوري اسلامي ايران است.
کياني خطاب به کساني که انتخابات را زير سوال مي برند، اعلام داشت: رأي رئيس جمهور منتخب آنقدر قاطعانه و بالاست که اين اظهارات بي اساس بوده و اصلاً قابليت طرح ندارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد اين اظهارات و اغتشاشات را آب به آسياب دشمن ريختن، عدم اعتقاد به آراي عمومي و عدم احترام به دموکراسي ذکر کرد و اظهار داشت: اين اقدامات بحث دموکراسي را خدشه دار کرده و با روح انقلاب و نظام در تعارض است./انتهاي پيام/