آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۲۴۹
معاون وزیر اقتصاد در مراسم عرضه نفت خام در بورس انرژی:

بورس انرژی باید به عنوان نهاد قیمت‌گذاری در منطقه مطرح و شاخص باشد

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد با بیان اینکه بورس انرژی باید در منطقه مرجع قیمت‌گذاری شود، گفت: ورود ابزارهای مالی جدید از جمله اوراق سلف نفتی به مجموعه اقتصاد کلان کمک می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، ظهر امروز مراسمی برای معامله نفت خام در ایران برای اولین بار از طریق بورس انرژی با حضور مقامات ارشد دولتی و بازار سرمایه برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، شاپور محمدی، مدیرعامل سابق بورس انرژی ایران و معاون اقتصادی وزیر امور اقتصاد و دارایی در این مراسم درباره موفقیت‌ها و اقدامات اخیر در حوزه عرضه نفت خام در بورس سخنرانی کرد.

 

معاون وزیر اقتصاد در ابتدای سخنانش با اشاره به تعبیری به نقل از حسینی مدیرعامل بورس انرژی گفت: معامله شدن نفت در بورس انرژی به اندازه ملی شدن صنعت نفت مهم است.

 

وی ادامه داد: وزارت اقتصاد قطعاً از این بازار حمایت خواهد کرد و در حوزه معاونت اقتصادی از جهت قابل قبول بودن معاملات، صورت حساب‌ها و معافیت‌های مالیاتی اقداماتی انجام شود.

 

محمدی با اشاره به اینکه برای سهولت معاملات نفت خام در بورس انرژی، اقداماتی از جمله پیگیری مباحث مالیاتی انجام شده است، گفت: بحث ورود ابزارهای جدید مالی در حوزه انرژی به اقتصاد کلان کمک بسیار زیادی خواهد کرد؛ همچنین تورم کشور که نشأت گرفته از کوچ نقدینگی از بازار سکه و ارز به بورس افزایش یافته، باید با توسعه بازارهای جدید و نهادهای کارا و شفاف، کنترل شود.

 

وی گفت: اخیراً یکی از اقتصاددانان یونانی بحث گواهی سپرده نفت را به وزارت اقتصاد آورده بود که به این اقتصاددان اعلام شد که این ابزار هم اکنون در بازار سرمایه وجود دارد و پس از پیگیری‌ها این ابزار به کار گرفته خواهد شد.

 

وی در ادامه تأکید کرد: تشکیل بورس انرژی در موفقیت‌های آن مرهون تلاش‌های آقای خواجه نصیری، مدیر امور بورس‌های سازمان بورس، هیأت مدیره و حسینی مدیرعامل بورس انرژی است که کمک‌های بسیار زیادی کرده‌اند.

 

وی در پایان ضمن تشکر از اصحاب رسانه گفت: امیدواریم در آینده بورس انرژی به عنوان نهاد قیمت‌گذاری در منطقه مطرح و شاخص باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار