آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۲۵۸
باز هاشمی، باز خاطره!

اشک هاشمی باعث عزل بنی صدر شد!

جاسبی در این خاطره ادعا می‌کند که اشک هاشمی رفسنجانی در حضور امام خمینی (ره) باعث شد تا ایشان عزل بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا صادر کنند!
اشک هاشمی باعث عزل بنی صدر شد!

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، چندی است که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطراتی را از طریق سایت خود بیان می کند که جای بسی تأمل دارد.

 

این خاطرات گاهاً باعث شده که برخی از مسئولان نظام نیز نسبت به آنها واکنش نشان دهند.

 

این بار سایت رسمی هاشمی رفسنجانی در جدیدترین مطلب خود خاطره ای به نقل از عبدالله جاسبی در گفت و گو با روزنامه اعتماد منتشر کرده است.

 

جاسبی در این خاطره ادعا می کند که اشک هاشمی رفسنجانی در حضور امام خمینی (ره) باعث شد تا ایشان عزل بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا صادر کنند!

 

پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی به نقل از اعتماد گزیده این روایت را چنین شرح کرده است:

 

عبدالله جاسبی یکی از اعضای حزب جمهوری اسلامی با ذکر خاطره ای از رهبر معظم انقلاب به تاثیر گریه آقای هاشمی بر امام (ره) و عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا اشاره کرد.


«من حقیقتش نمی‌دانم این را اینجا نقل بکنم یا خیر و آیا شما این را می‌توانید اعلام کنید. اما ایرادی ندارد نقل می‌کنم تا در تاریخ ضبط شود چون تا به حال در جایی این را نقل نکرده‌ام. سال 1361 ما جلسه‌ای با آیت‌الله خامنه‌ای، دبیرکل وقت حزب داشتیم. من همین طوری از ایشان سوال کردم آقای خامنه‌ای حالا خودمانیم چطور شد که امام با عزل بنی‌صدر موافقت کردند؟ چون بالاخره اگر امام موافقت نمی‌کردند حزب هم اقدامی نمی‌کرد علیه بنی‌صدر و در اصل این اجازه امام بود که حزب هم توانست علیه بنی‌صدر اقدامی انجام دهد. آقای خامنه‌ای در آن جلسه نقل کردند که ما همان خرداد 60 جلسه‌یی را با امام داشتیم. همین که امام وارد جلسه شدند من بودم و شهید بهشتی و آقای هاشمی.


امام بی‌مقدمه شروع کردند به اعتراض کردن به ما که شما از خدا نمی‌ترسید؟چرا آنقدر اختلاف ایجاد می‌کنید و به همدیگر می‌ترسید؟ چرا به فکر مردم نیستید؟ یک آن آقای هاشمی ناراحت شدند و شروع کردن به تند صحبت کردن به امام که ما خجالت بکشیم؟ آنقدر این بنی‌صدر علیه ما حرف می‌زند و آبروی ما را می‌برد شما حرفی نمی‌زنید؟! و بعد آقای هاشمی ساکت شدند و زدند زیر گریه! امام جلسه را ترک کردند و ما هم همین طور سکوت کرده بودیم. فردای آن روز حاج احمد آقا به ما زنگ زدند و گفتن دیشب امام خواب‌شان نبرده است و حکم عزل بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا صادر کرده‌اند و چند روز بعد نیز حکم عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر در مجلس مطرح شد و رای آورد. این داستان عزل بنی‌صدر بود که چطور به تایید حضرت امام رسید.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
cw
-
۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۸
اولَلَلََُُلَلَه. ديگه جاسبي هم خاطره نويس شدن.واي به حال تاريخ . حال هم بياد گريه کنه تا سران فتنه و اختلاصگرانو محاکمه کنند و بعضي هاشونم عزل بشن. گريه اکبررررررررررررررررررررررررر پدرررررررررررر.چي شده؟
17
2
رضا
-
۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۳
حاج اقا خاطره شعبه جاسبي افتتاح شد
26
2
مصطفي
-
۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۳
اين بنده خدا هم که داره تمامه زورشو ميزنه که تو همه ي قضايا خودشو همه کاره نشون بده.از اون ور هم که ميگه نماز جمعه بدونه من سبک شده.!!!
نميدونم مارو بَبو فرض کرده يا زده به سرش.
فکر ميکنه امام به خاطر گريه کردنش دست به عزل بني صدر زده.
اصلا امام ميترسيد اين کارو بکنه.ايشون که صداشو بلند کرد ، امام رفت و شب خوابش نبرد و بالاخره تصميم گرفت که اينکارو بکنه!!!! والااااااا
مديونيد اگه غير از اين فکر کنيد . :))
20
1
حميد م.
-
۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۲
ياد اون مصاحبه اي افتادم که يه کانديد رياست جمهوري مي گفت که اون جنگ رو تمام کرده!
از طريق آقاي ناطق نوري به امام رسانده که جواب موشک را با موشک بدهد و امام هم نصيحت ايشون رو اجرا کرده و جنگ تموم شده!
24
1
بدون نام
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۶
هه هه هه هه هه
27
3
بدون نام
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۶
زرشک!
36
2
محسن
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۱
فکر ميکردم با اين انتقاداتي که هر دفعه به ارشيو خاطرات آقاي هاشمي ميشه ديگه سايتش جرات نکنه دوباره داستان تخيلي بنويسه! اينها مسئولن نبايد هنچين حرفايي بزنن،
26
2
نازي
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
طوري از امام صحبت ميکنن که انگار امام کلا چشمش به دهن اين و اون بوده واز اوضاع جامعه بي اطلاع بوده !!!
چند روز ديگه ادعا ميکنن اينها به امام خط دادن که يک انقلابي چيزي انجام بدن.
44
1
حسن
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱
دکترترين دکتر هفته:
جناب آقاي دکتر عبداله جاسبي
0
0
افسوس
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۵
از کسي که سر "امام" داد ميزنه،هيچ انتظاري ندارم!!!!
30
1
محمد
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۱
ديگه آلزايمر و نميشه کاريش کرد.
13
0
ميثم
-
۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
اينقدرگريه ميکني خداکنه چشمات ضعيف نشه
10
1
پربازدیدترین آخرین اخبار