آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۵۵۱
یک متخصص کودکان:

فست فودها بلای جان کودکان هستند

یک متخصص کودکان ضمن هشدار به خانواده‌ها در خصوص سلامت فرزندان گفت: فست فودها بلای جان کودکان هستند و خانواده‌ها بدون توجه به این مسائل کودکان را تشویق به مصرف آن می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سیمین پرتو امروز در نشست خبری اولین کنگره بین المللی گوارش، کبد و تغذیه در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهرک دانش و سلامت این استان بیان داشت: یکی از مشکلات بزرگ جهانی مسئله رشد، غذاهای فست فودی است.


وی ادامه داد: غذای فست فودی غذایی است که سریع آماده و با میزان بالای روغن سرخ و نمک فراوانی دارد که تمام این موارد برای بدن انسان مضر است.


این متخصص کودکان تاکید کرد: متاسفانه برخی والدین هنگام مراجعه کودک خود به پزشک برایش چیپس، پفک و انواع خوردنی های ناسالم را تهیه کرده‌اند که این یعنی اشتباه مضاعف و جبران ناپذیر.


پرتو با اشاره به مصرف بالای نمک در غذاهای سریع آماده گفت: نمک برای دستگاه گوارش مانند سم رفتار می‌کند و موجب می‌شود این کودکان در بزرگسالی با مشکلات گوارشی، دیابت و غیره مواجهه شوند.


وی در ادامه به برخی کشورهای اروپایی اشاره کرد و گفت: مشکلات غذاهای سریع و آماده دامن گیر کشورهای اروپایی نیز شده است و در این کشورها نیز در حال پایین آوردن این تبلیغات هستند.


این متخصص کودکان بیان داشت: متاسفانه غذاهایی چون آش، سوپ و آبگوشت جای خود را به ماکارونی و برنج داده است.


پرتو در ادامه مادران را نسبت به سلامت فرزندانشان مسئول دانست و با انتقاد از برخی پزشکان افزود: باید همکاران ما در هنگام ویزیت بیماران خردسال خود نکات تغذیه‌ای را در کنار داروهای شیمیایی بیان کنند.


وی گفت: با کمی دقت و رسیدگی می‌توان مشکلات تغذیه‌ای کودکان را حل و از آسیب پذیر بودن کودکانمان در آینده جلوگیری کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار