به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسنی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در جمع خبرنگاران در مشهد با اشاره به فعالیت بیش از 57 هزار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی در شهرهای زیر پوشش دانشگاه بیان داشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده کارشناسان بهداشت محیط از هشت صبح تا هشت شب به طور مستمر از این مکانها بازدید و موارد بهداشتی را کنترل می کنند.
وی با اشاره به اینکه تامین سلامت مجاوران، زائران و مسافران از اهداف مهم این طرح به شمار می رود، افزود: بر این اساس بیش از 9 تن مواد غذایی غیر قابل مصرف از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمع آوری و 460 متخلف نیز به مراجع غذایی معرفی شدند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: همچنین دارا بودن کارت معاینه بهداشتی برای تمامی افرادی که در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی فعالیت می کنند الزامی است و در این راستا حدود 5000 کارت معاینه بهداشتی صادر شده است.
حسنی گفت: انجام بیش از 9000 مورد کلر سنجی آب نیز از دیگر اقدامی است که در قالب این طرح انجام شده است.