به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سیمین پرتو امروز در نشست خبری اولین کنگره بین المللی گوارش، کبد و تغذیه در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهرک دانش و سلامت این استان بیان داشت: یکی از مشکلات بزرگ جهانی مسئله رشد، غذاهای فست فودی است.
وی ادامه داد: غذای فست فودی غذایی است که سریع آماده و با میزان بالای روغن سرخ و نمک فراوانی دارد که تمام این موارد برای بدن انسان مضر است.
این متخصص کودکان تاکید کرد: متاسفانه برخی والدین هنگام مراجعه کودک خود به پزشک برایش چیپس، پفک و انواع خوردنی های ناسالم را تهیه کردهاند که این یعنی اشتباه مضاعف و جبران ناپذیر.
پرتو با اشاره به مصرف بالای نمک در غذاهای سریع آماده گفت: نمک برای دستگاه گوارش مانند سم رفتار میکند و موجب میشود این کودکان در بزرگسالی با مشکلات گوارشی، دیابت و غیره مواجهه شوند.
وی در ادامه به برخی کشورهای اروپایی اشاره کرد و گفت: مشکلات غذاهای سریع و آماده دامن گیر کشورهای اروپایی نیز شده است و در این کشورها نیز در حال پایین آوردن این تبلیغات هستند.
این متخصص کودکان بیان داشت: متاسفانه غذاهایی چون آش، سوپ و آبگوشت جای خود را به ماکارونی و برنج داده است.
پرتو در ادامه مادران را نسبت به سلامت فرزندانشان مسئول دانست و با انتقاد از برخی پزشکان افزود: باید همکاران ما در هنگام ویزیت بیماران خردسال خود نکات تغذیهای را در کنار داروهای شیمیایی بیان کنند.
وی گفت: با کمی دقت و رسیدگی میتوان مشکلات تغذیهای کودکان را حل و از آسیب پذیر بودن کودکانمان در آینده جلوگیری کنیم.