آمریکا به عنوان میزبان، حق ندارد در امور سازمان ملل دخالت کند و این حرکت به عنوان دستدرازی و زیادهخواهی در پرونده قطور دخالتهای نابجای این کشور درج میشود.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ بهانه های دولت آمریکا برای دشمنی با ایران همچنان ادامه دارد. با اینکه در چند وقت اخیر دولت یازدهم با «دیپلماسی لبخند» سعی کرده است خشم آمریکایی ها را از مواضع انقلابی مردم ایران اندکی کاهش دهد، اما اصرار بر دشمنی از سوی آمریکایی ها همچنان پابرجاست.
بعد از قضایای هسته ای که به گفته مقامات دوطرف بزودی حل و فصل می شود، اتحادیه اروپا با صدور قطعنامه ای غیراخلاقی، ایران را ضدحقوق بشر خواند و اتهاماتی ناروا را به دولت جمهوری اسلامی نسبت داد. بعد از این حرکت، آمریکا وارد عرصه شد و برای دیپلمات ایرانی در سازمان ملل روادید صادر نکرد تا پازل دروغگو بودن غرب را تکمیل کند.
با وجود این که غربی ها بر صلح و دوستی! در ارتباط با کشورهای مختلف تاکید دارند، اما با گرفتن مواضع دوگانه در برخورد با ایران بارها و بارها این گفته خود را نقض کرده اند.
نباید فراموش کرد که دلیل این تسخیر چه بوده است!
کشور امریکا بارها در اقداماتی آشکار، حقوق بشر را نقض کرده و با دخالت در امور اجرایی کشورهای مختلف، ملت ها را از خود متنفر ساخته است؛ این بار نیز با عدم صدور روادید برای نماینده ایران در سازمان ملل چهره تازه ای از آمریکا نمایش داده شد. کشور آمریکا در قانون شکنی آشکار و با مداخله در امور سازمان ملل سعی می کند نظرات خود را به این سازمان جهانی دیکته کند تا منافعش تامین شود.
حمید ابوطالبی، دیپلمات ایرانی که پیش از این سفیر جمهوری اسلامی در استرالیا، اتحادیه اروپا، بلژیک، ایتالیا، مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه و معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور بوده است، اینک به عنوان سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد معرفی شده که آمریکایی ها در اقدامی تمسخرآمیز، وی را از حضور در آمریکا منع کردند.
امریکایی ها ادعا می کنند که حمید ابوطالب در جریان گروگان گیری نقش داشته است
آمریکا به عنوان میزبان، حق ندارد در امور سازمان ملل دخالت کند و این حرکت به عنوان دست درازی و زیاده خواهی در پرونده قطور دخالت های نابجای این کشور درج می شود.
اینک وقت آن رسیده است که سازمان ملل با توجه به اصولی که به آن معتقد است و در منشور این سازمان آمده که: «هیچ یک از مقررات مندرج در این منشور، ملل متحد را مجاز نمیدارد در اموری که ذاتاً جزو صلاحیت داخلی هر کشوری است، دخالت نماید و اعضا را نیز ملزم نمیکند که چنین موضوعاتی را تابع مقررات این منشور قرار دهند» با کشور آمریکا برخورد کند.
دلیل مخالفت آمریکایی ها با حضور ابوطالبی در سازمان ملل، شرکت داشتن در تسخیر سفارت سابق آمریکا در ایران (لانه جاسوسی) بوده است. ابوطالبی به گفته خودش، چند وقت بعد از تسخیر و به عنوان مترجم در لانه جاسوسی حضور یافته است، اما در صورت صحت این قضیه نیز، نباید فراموش کرد که دلیل این تسخیر چه بوده است! اسناد و مدارکی که از سفارت آمریکا به دست دانشجویان خط امام افتاد، جاسوسی آمریکایی ها را به عینه روایت می کرد و تعجب برانگیز اینکه جای شاکی و متهم عوض شده است. آمریکا به جای عذرخواهی تصمیم گرفته یک قدم دیگر جلو بیاید تا ایران حتی از انقلاب دومش عقب نشینی کند.
وزارت امور خارجه باید روی گزینه پیشنهادی خود پافشاری نماید
انتظاری که از دولت و وزارت امور خارجه می رود این است که با پافشاری روی گزینه موردنظر و غیرقانونی خواندن حرکت آمریکایی ها با استفاده از قوانین سازمان ملل، آنها را مجبور به عذرخواهی کند. در غیر این صورت معلوم نیست دفعه بعدی آمریکایی ها با استفاده از میزبانی خود، برای چه کسی روادید صادر نمی کنند. اگر امروز جلوی زیاده خواهی های غرب نایستیم، جبران آن در آینده سخت خواهد شد.