آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۵۶۸۳
قدیری ابیانه در گفت‌و‌گو «خبرگزاری دانشجو»:

مذاکرات نتیجه دلخواه دستگاه دیپلماسی را نخواهد داد/ هدف آمریکا شکستن مقاومت ایران است

سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه معتقدم مذاکرات به نتیجه دلخواه دستگاه دیپلماسی نخواهد رسید، گفت: معتقدم مذاکرات و لحن نرم و دیپلماتیک وزارت خارجه و ریاست جمهوری باید ادامه یابد.

قدیری ابیانه در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: حکایت برنامه هسته‌ای حکایت بگو «الف» است که چنانچه بگوییم باید تا «ی» برویم.


وی با بیان اینکه مسئله غربی‌ها با ایران تنها انرژی هسته‌ای نیست و غربی‌ها با هر پیشرفتی در ایران مخالف هستند، گفت: آنان خواهان این امر هستند که ایران ضعیف و عقب افتاده باشد تا نتواند در مقابل دشمن مقاومت کند.


هدف آمریکا شکستن مقاومت ایران است


سفیر سابق ایران در مکزیک با اشاره به اینکه اشغال و تصاحب منابع ایران هدف نهایی آمریکا است، تصریح کرد: مسئله هسته‌ای بهانه‌ای بیش نیست؛ چرا که آنان می‌دانند ایران به دنبال بمب هسته‌ای نیست بنابراین هدف شکستن مقاومت ایران است.


قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: غربی‌ها نه تنها با انرژی هسته‌ای که با تمامی مظاهر پیشرفت مخالف هستند و چنانچه ایران تسلیم شود و تمام پیچ و مهره‌های هسته‌ای را جمع کند، آمریکا دست از دشمنی با ایران بر نخواهد داشت و به توطئه‌های خود ادامه می‌دهد.


وی ادامه داد: ایران باید از حقوق خود دفاع کند و به هیچ وجه از حقوق خود عقب ننشیند به طوری که  آماده شفاف سازی نیز باشد که مذاکرات هسته‌ای نمونه این شفاف سازی‌ها است.


مذاکرات نتیجه دلخواه دستگاه دیپلماسی را نخواهد داد


سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه معتقدم این مذاکرات به نتیجه دلخواه دستگاه دیپلماسی نخواهد رسید و طرف غربی به توطئه‌های خود ادامه خواهد داد، گفت: معتقدم مذاکرات باید ادامه یابد و لحن نرم و دیپلماتیک وزارت خارجه و ریاست جمهوری باید ادامه یابد.


قدیری ابیانه بزرگترین دستاورد این مذاکرات را اثبات دشمنی آمریکا با ایران ارزیابی کرد و بیان داشت: اثبات دشمنی آمریکا با ایران موجب انسجام و تقویت قدرت ملی در مقابل توطئه‌های دشمن خواهد شد.


تحقق اقتصاد مقاومتی؛ عامل شکست تحریم‌ها


وی با بیان اینکه عامل شکستن تحریم‌ها نشان دادن مقاومت و پایداری، اصلاح سبک زندگی و تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: چنانچه اقتصاد مقاومتی تحقق یابد، تحریم‌ها شکسته خواهد شد.


سفیر سابق ایران در استرالیا با تاکید بر اینکه غربی‌ها بیشترین ضربه را از تحریم ایران خواهند خورد، گفت: طبق گزارشی که غربی‌ها منتشر کرده‌اند، غربی‌ها روزی دو میلیارد دلار از تحریم ایران ضرر می‌بینند و این به معنای 700 میلیارد دلار در سال است؛ این در حالی است که درآمد نفتی ایران در شرایط غیرتحریم حدود 70 میلیارد دلار است و این یعنی اینکه غربی‌ها 10 برابر خسارت می‌بینند.


قدیری ابیانه ادامه داد: چنانچه آنان ببینند در ایران مقاومت ادامه دارد و شکسته نمی‌شود، بدانند که ایران تحریم‌ها را بستری برای مقاومت می‌داند آنگاه تحریم‌ها برداشته خواهد شد.


همه مردم خود را مخاطب اقتصاد مقاومتی قرار دهند

 

وی تاکید کرد: حتی چنانچه تحریم‌ها برداشته شود اما سبک زندگیمان و ساختار اقتصادیمان اصلاح نشود، به مشکلات خواهیم خورد؛ بنابراین باید به ابلاغیه اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری تدوین کرده‌اند، عمل کنیم و همه مردم خود را مخاطب این پیام بدانند.


این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه روزی ایران دچار جنگ نظامی بود اما امروز دچار جنگ اقتصادی است، مشارکت همه مردم را لازم و ضروری دانست و گفت: مقاومت ملت در برابر زیاده خواهی‌های دشمن و پیروزی در این جنگ اقتصادی، آثار فرهنگی هم در ملت ایران و هم در سایر ملت‌ها خواهد داشت؛ به طوری که این مقاومت روحیه خودباوری و مشارکت را در ملت ایران و سایرین تقویت خواهد کرد.


قدیری ابیانه با بیان اینکه آشنایی مردم با خصومت دشمن و تحریم‌های آنان می‌تواند فرهنگ مصرف را اصلاح کند، گفت: مشاهده پیروزی ایران در این جنگ اقتصادی، الگویی خواهد بود برای سایر ملت‌ها. به این معنا که آنان نیز می‌توانند در مقابل تحریم‌ها و فشارها مقاومت کنند.


وی در خصوص نقش دانشجویان در پیشبرد اهداف برنامه هسته‌ای، گفت: تعداد دانشجویان ایران بیش از چهار میلیون نفر است و طبیعتاً دانشجو و دانشگاه یعنی راه حل؛ بنابراین چنانچه خواهان پیشرفت علم در کشور هستیم، باید به علوم آموزی اهمیت مضاعفی داده شود.


سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه دانشجویان باید خود را برای این هدف پرورش دهند، تصریح کرد: دانشجو نباید به دنبال کارجویی و جذب امکانات باشد بلکه باید به کارآفرینی توجه کند.


قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه دانشجو باید خود را مسئول تحقق چشم انداز 1404 بداند، گفت: دانشجو مخاطب اصلی ابلاغیه 1404 است. نحوه تحصیل دانشجویی که خود را صورت مسئله می‌داند با دانشجویی که خود را بخشی از راه حل می‌داند متفاوت است.


وی بیان داشت: بنابراین باید نگاه‌ها در دانشگاه اصلاح شود اما این در حالی است که دانشگاه‌ها نیروهای کارآفرین به جامعه ارائه نمی‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار