آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۶۵۲۶
امیر صباحی‌فرد:

پدافند هوایی اجازه تجاوز هیچ جنبنده‌ای را به آسمان کشورمان نمی‌دهد

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) گفت: در تمام ساعات شبانه روز آسمان کشور را رصد می کنیم و اجازه تجاوز هیچ جنبنده‌ای را به آسمان کشور عزیزمان نخواهیم داد.
پدافند هوایی اجازه تجاوز هیچ جنبنده‌ای را به آسمان کشورمان نمی‌دهد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، امیر علیرضا صباحی فرد جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در جریان بازدید از یگان‌های قرارگاه پدافند هوایی که برای رژه 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران آماده می شوند، ضمن ابراز رضایت از آمادگی یگان های مذکور، گفت: به فضل الهی امروز پدافند هوایی آماده‌تر و چالاکتر از هر زمانی است و این نتیجه تلاش‌ها ومجاهدتهای جهادگونه کارکنان این قرارگاه است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه پدافند هوایی با بهره‌گیری از تمامی تجهیزات در دفاع از آسمان کشور آماده است، افزود: در تمام ساعات شبانه روز آسمان کشور را رصد می کنیم و اجازه تجاوز هیچ جنبنده‌ای را به آسمان کشور عزیزمان نخواهیم داد.

 

جانشین قرارگاه پدافند هوایی با بیان اینکه امروز در وضعیتی قرار داریم که می توانیم نیازمندی های خود را در داخل تامین کنیم، گفت: ملت بزرگ ایران در روز 29 فروردین شاهد نمایش صلابت و اقتدار فرزندان خود در ارتش خواهند بود و قرارگاه پدافند هوایی نیز با نمایش دستاوردهای جدید دفاعی خود عزت و اقتدار خود را به رخ جهانیان خواهد کشید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار