هشدار بسيج دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد به آشوب گران
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۰۴

هشدار بسيج دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد به آشوب گران

بسيج دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد، در پنجمين بيانيه خود درباره انتخابات و حوادث بعد از آن اعلام كرد: تحت هيچ شرايطي اجازه سوء استفاده از دانشجويان و محيط دانشگاه را به دست‌نشاندگان جريان غوغاسالار و آشوب طلب نمي‌دهيم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين بيانيه با اشاره به حضور بي‌سابقه ملت در سي امين سال انقلاب مي افزايد: هر چند اين حضور گواهي بر دلبستگي ملت به نظام برآمده از اراده آنان بود، اما متاسفانه برخي گروه‌هاي سياسي و صاحبان قدرت و ثروت به جاي تمكين به راي ملت، به دنبال انتقام گيري از ملت و منتخب آنان مي باشند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: برخي فريب خوردگان و بعضا دست نشاندگان مافياي شكست خورده قدرت در دانشگاه ها و در زمان امتحانات پايان ترم، سعي در ايجاد آشوب و اغتشاش در محيط دانشگاه دارند و در اين راه از هيچ كاري حتي قرباني كردن آينده و يا سلامتي دانشجويان ابايي ندارند.

در پايان اين بيانيه آمده است: بسيج دانشجويي تحت هيچ شرايطي اجازه سوء استفاده از دانشجويان و محيط دانشگاه را به دست نشاندگان جريان غوغاسالار و آشوب طلب نمي دهد و در صورت عدم برخورد قاطع مسئولان دانشگاه، وارد عمل خواهد شد. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار