به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی با بیان اینکه زنان در دوران حاکمیت سنت، گونهای از مشکلات را داشتند و گرفتار بودند و در زمان ظهور و بروز تجدد و مدرنیته نیز از سوی دیگرمبتلا به مشکلات شدند گفت: در آن زمان زنان را در پستو کردند و این چنین مقام و شان و موقعیت زن را فرو کاستند و در زمان تجدد هم عدهای خواستند زنان بازیچه و ابزار دست مردان قرار گیرند.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در هر دو دوره از تاریخ به بانوان و زنان ما ظلم شد، ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب قدمهای مهمی بر مبنای معیارهای احکام خدا برداشته شد.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه قرآن در عبادت، قنوت ، خضوع و خشوع زن و مرد را در کنار یکدیگر قرار می دهد تصریح کرد: آنها که از آزادی زن به معنای مشروع اسلامی و از حضور و تعالی زن می ترسند و یا ایده و اعتقادی دارند لطفا این اعتقاد غلط را پای دین و قرآن و اسلام ننویسند.
رئیس جمهوری در توضیح مقام و مسئولیت مادری زن، گفت: درست است که مادری و مقام مادری مقام بسیار شایسته و والایی است و در آن تردیدی نیست، اما مگر پدری که به جامعه می آید وظیفه پدری یا حق و مسئولیت پدری را فراموش می کند؟ مادر هم اگر به جامعه آمد مسئولیت مادری و وظیفه مادری را فراموش نخواهد کرد.
رئیس قوه مجریه با بیان این که درست است هیچ وظیفه و رسالتی را بالاتر از تربیت فرزندان و انسان ها نمی توانیم قرار دهیم، این سوال را مطرح کرد که آیا تربیت فرزندان و رسیدگی به امور خانه و رئیس خانه بودن با حضور در جامعه و رسالت های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی در تضاد است؟ آیا تنها خانه مامن زنان است؟
دکتر روحانی سپس تاکید کرد: ما این امنیت را باید به اداره، جامعه، خیابان و همه جای کشور گسترش دهیم. ما وقتی به تاریخ 4 و 5 دهه گذشته، در دوران نهضت اسلامی و پس از انقلاب نگاه می کنیم می بینیم زنان جامعه به عنوان انسان هایی که مبارز بودند، در برابر استبداد و رژیم استبدادی ایستادگی و مقاومت کردند، صبور و استوار بودند، به عنوان همسران و مادران رزمندگان و شهیدان و جانبازان و آزادگان با صبر و ایستادگی شان به همه روحیه دادند و کشور را از تجاوز متجاوزان نجات دادند.
رئیس جمهوری با تشریح اینکه زنان، انسان های هوشمندی هستند که با تلاش و استعدادشان در دانشگاه و مدرسه و صحنه های بیمارستان و کارخانه و همه جا حضوری موثر و تاثیرگذار یافتند این سوالات را مطرح کرد که امروز در کجا هست که حضور زنان را احساس نمی کنیم؟ در مدرسی دانشگاه، معلمی مدرسه و دبیرستان، در مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه ها و مطب پزشکان، و بیمارستانها؟ کجا هست که زنان والا و شریف ما حضور ندارند؟ چرا برخی حضور زن را تهدید احساس می کنند؟ زن چه تهدیدی است؟ این غلط است، زنان خود خواستار عفت جامعه هستند.