کد خبر:۳۰۸۴۶۳
نکو در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

فراکسیون اعتدال در تلاش برای تغییر جهت‌گیری‌های مجلس است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فراکسیون اعتدال در نظر دارد جهت‌گیری‌های مجلس را ساماندهی‌ کند تا نمایندگان در مسیری معقولانه‌تر حرکت کنند؛ زیرا این فراکسیون ...

ابراهیم نکو در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به پیگیری برخی نمایندگان برای تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس اظهار داشت: فرم‌ها و اساسنامه فراکسیون در میان نمایندگان توزیع شده و نمایندگان می‌توانند با نام‌نویسی در آنها عضویت در فراکسیون اعتدال را اعلام کنند.


وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس از زمان مطرح شدن ایجاد فراکسیون اعتدال استقبال خوبی داشتند، افزود: در نظر داریم نام‌نویسی برای عضویت در فراکسیون اعتدال را همچنان ادامه دهیم و قرار است تشکیل مجمع‌های عمومی و انتخابات هیئت رئیسه در ماه جاری انجام شود.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره ترکیب اصلی فراکسیون اعتدال گفت: اکثریت فراکسیون اعتدال از فراکسیون رهروان هستند، اما اصولگرایان هم تعداد قابل توجهی نماینده در فراکسیون اعتدال خواهند داشت.


نکو با تأکید بر اینکه فراکسیون اعتدال یک فراکسیون تأثیرگذار در تصمیمات مجلس خواهد بود، بیان کرد: ضرورت تشکیل این فراکسیون نسبت به گذشته با توجه به حواشی که برخی به وجود آورده‌اند، بیش از گذشته احساس می‌شود و تا کنون نیز استقبال قابل توجهی از تشکیل این فراکسیون به وجود آمده است.


وی درباره سیاست و راهبرد فراکسیون اعتدال گفت: این فراکسیون در نظر دارد جهت‌گیری‌های مجلس را ساماندهی‌ کند تا نمایندگان در مسیری معقولانه‌تر حرکت کنند؛ زیرا این فراکسیون یک فراکسیون عقل‌گراست و به صورت منطقی به مباحث ورود پیدا می‌کند؛ همچنین فراکسیون اعتدال در صدد این نیست که دولت را زیر سوال ببرد و هر جا که احساس کند که حقی از دولت تضعیف شده، از آن دفاع خواهد کرد و هر جا لازم باشد تذکراتی به دولت خواهد داد.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: هنوز برای ریاست فراکسیون اعتدال اسم شخص خاصی برده نشده، اما فکر می‌کنیم شکل‌گیری و تشکیل فراکسیون بسیار مهم‌تر از این است که از الان برای ریاست آن تلاش کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار