نگاه علمي به انديشه اسلامي آثار ارزندهاي در نظام اجتماعي ايران دارد
حجت الاسلام محمدرضا اسماعيلي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بندرعباس، اظهار داشت: حوزه فرهنگ و انديشه اسلامي نيازمند پژوهش، تحقيق و كشف جلوههاي درخشان تمدن و فرهنگ اسلامي ايراني براي خدمت مطلوب به جامعه بشري است.
وي با اشاره به نگاه متفاوت به نوآوري و شكوفايي علوم اسلامي، خاطرنشان كرد: در حوزه فرهنگ و انديشه اسلامي جا براي كار، فراوان است لذا انديشه اي كه انقلاب اسلامي را به پيروزي رساند، با نظام سلطه به مبارزه برخواست و استعدادهاي بالقوه را شكوفا كرد، بايد گسترش پيدا كند.
اسماعيلي تصريح كرد: در عصر پيچيده اطلاعات و ارتباطات رسانه اي كه عمدتاً در اختيار نظام سلطه و صهيونيستها است، بايد با لحاظ كردن عنصر زمان و مكان در غني سازي و گسترش انديشه اسلامي تلاش كرد و ضمن شناسايي حلقههای مفقوده با نوآوري و شكوفايي، علوم اسلامي را در بخشهاي گوناگون به شيفتگان جهان عرضه داشت.
مسئول دفتر ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان هرمزگان در پايان خاطرنشان كرد: بايد شيريني ترويج انديشههاي اسلامي در داخل و خارج از كشور را به مردم چشاند و براي انجام دادن اين حركت نياز به برنامه ريزي و استمرار آن در پرتو قرآن كريم، احاديث، سيره نبوي و بزرگان اسلام است./انتهاي پيام/