آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۰۹۵۵
مشاور اقتصادی رئیس جمهوری بیان کرد:

لزوم کنترل انتظارات تورمی و رشد پایه پولی برای تورم تک رقمی در سال 95

مشاور اقتصادی رئیس جمهوری گفت: اگر انتظارات تورمی روند کاهنده خود را حفظ کند و سیاست انضباط پولی و مالی نیز استمرار داشته باشد، تورم تا سال 95 تک رقمی خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مسعود نیلی در همایش تحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی، در دوره گذار به محیط کسب و کار بین المللی افزود: آنچه باعث کاهش 24 درصدی تورم در مدت هشت ماه طی سال گذشته شد، کنترل انتظارات تورمی در جامعه از یک سو و کنترل رشد پایه پولی از سوی دیگر بود و اگر همین دو شرط در سال 93 ادامه یابد، می توان امیدوار بود تورم در سال 95 تک رقمی شود.

 

نیلی، کاهش 24 درصدی تورم در مدت هشت ماه را یک رکورد دانست و ادامه داد: با این حال همچنان ایران در زمره سه کشور دارای تورم بالا در جهان است.

 

وی افزود: در اقتصاد ایران همواره تورم مزمن و دو رقمی باعث شده است، دولت ها در چهار بازار مهم ارز، پول، انرژی و کار مداخله کنند که این مداخله همیشه باعث باز تولید تورم شده است.

 

مشاور اقتصادی رئیس جمهوری با بیان آن که، در حال حاضر کلیدی ترین عامل کنترل تورم، انتظارات تورمی در جامعه است، گفت: اگر انتظارات تورمی کاهنده باشد نقدینگی به جای ورود به بازار کالاهای بادوام مثل طلا و مسکن و ارز جذب بازارهای مالی می شود و هم تقاضا برای این کالاها کاهش می یابد و هم منابع مالی برای سرمایه گذاری افزایش می یابد.

 

وی افزود: عامل مهم دیگر کنترل تورم، کنترل پایه پولی است، به طوری که دولت توانست با کاهش رشد پولی از 27.5 درصد سال 91 به 14 درصد در سال 92 تورم را کاهش دهد.

 

همایش تحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی در دوره گذار به محیط کسب و کار بین المللی در پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار شده است.

 

همایش تحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی در دوره گذار با هدف تبیین شرایط خاص کشور پس از کاهش یا لغو کامل تحریم ها، قصد دارد، آثار آن را بر حرفه حسابداری امروز برگزار شد.

 

این آثار شامل تاثیر بر عملکرد اقتصادی مانند سرمایه گذاری و تجارت ایران با سایر کشورها از یک سو و تاثیر بر حرفه حسابداری و مالی به عنوان حرفه ای اثرگذار بر این شرایط از طرف دیگر است.

 

از آنجا که در دوره گذار، فرصت ها و تهدیدهایی برای حرفه حسابداری و مالی پدید خواهد آمد، این سمینار با هدف تشریح این فرصت ها و تهدیدها به دنبال توانمند سازی فعالان این حرفه در مواجهه با شرایط جدید است.

 

حرفه حسابداری در شرایط کنونی می تواند با ایجاد کنترل لازم برای حفاظت از منابع سازمانی، بهبود کیفیت گزارشگری، ایجاد شفافیت در سازمان ها و تسهیل سرمایه گذاری خارجی از طریق به تصویر کشیدن جذابیت ها در قالب اعداد و ارقام به رفع مشکلات کمک کند.

 

کمک به تصویرسازی از فضای امن، قابل سرمایه گذاری و پر سود و نیز ایجاد اطمینان خاطر به سرمایه گذاران خارجی در تامین اطلاعات مورد نیاز آنها در همکاری های بین المللی ازدیگر راهکارهایی است که به کمک آن حسابداران قادرند در گذار از شرایط موجود سیاستگذاران امور اقتصادی را یاری کنند.

 

از آنجا که تصمیم گیرندگان سیاسی و اقتصادی باید از نقش و اهمیت حرفه حسابداری در دوره گذار از تحریم ها آگاه باشند در این همایش، نقش حرفه حسابداری و مالی و تحولات آن پس از تحریم ها بررسی شد.

 

این همایش دارای 2 نشست و 4 کارگاه آموزشی است که در نشست اول، موضوع هایی مانند تحولات صنعت بانکداری ، بازار سرمایه و سرمایه گذاری خارجی در دوره گذار از تحریم ها و در نشست دوم، نقش فعالان حرفه حسابداری و مالی در این تغییرات که شامل فرصت ها و تهدیدهای پیش روی فعالان این حرفه در نتیجه تغییرات مذکور است، مورد بررسی قرار می گیرد.

 

کارگاه هایی با موضوع شرکت آزمایی (Due dilligence) بمنظور کمک به مدیران در ارزیابی شرکت های طرف قرارداد، همکاری با آنها یا ارزیابی شرکتهای مورد سرمایه گذاری؛ مدیریت تحریم و مطالبه خسارت از شرکت های خارجی ؛ ارزشیابی بنگاه های اقتصادی (Valuation) وتهیه صورت های مالی نوین مانند IFRS و آشنایی با XBRL برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار