آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۲۹۴
معاون بازرگانی انتشارات سروش:

600 عنوان کتاب در نمایشگاه امسال ارائه کردیم/ خدمات انتشارات سروش در سه غرفه

محمدجواد هادی سلطانی گفت: ما امسال با بیش از 600 عنوان کتاب در نمایشگاه حضور داریم که از میان این تعداد 62 عنوان برای اولین بار چاپ شده است.

محمدجواد هادی سلطانی معاون بازرگانی انتشارات سروش در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» گفت: ما امسال با بیش از 600 عنوان کتاب در نمایشگاه حضور داریم در سه نقطه از نمایشگاه مستقر هستیم. نخست شبستان اصلی انتهای سالن شماره 11 در بخش ناشران عمومی که کلیه آثارمان عرضه می شود همچنین در سالن 25 شبستان غرفه کودک ونوجوان انتشارات سروش به عنوان گلبرگ در آنجا حضور دارد و سالن ناشران دانشجویی که آثار دانشگاهی و درسی در آنجا عرضه می شود به طور کلی انتشارات سروش حدود 62 عنوان کتاب در نمایشگاه بیست و هفتم ارائه کرده که برایاولین بار چاپ شده است.


به گفته هادی سلطانی انتشارات سروش کلیه آثار خود را در حوزه رسانه شعر و کلیات متون، نقد ادبی علوم اجتماعی، هنر و دین اندیشه و کودک و نوجوان در نمایشگاه کتاب ارائه می دهد.


معاون بازرگانی انتشارات سروش در ادامه سخنانش بیان کرد: انتشارات سروش جزو ناشران قدیمی است و از قبل پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت دارد و تا آنجایی که من اطلاع دارم از اولین سال نمایشگاه تا کنون حضور داشته است.


وی در خصوص تأثیر افزایش کتاب بر تعداد آثار ارائه شده انتشارات در نمایشگاه بیست و هفتم گفت: طبیعی است با توجه به وضعیت اقتصادی کشور این مسئله بر روی کتاب هم تأثیر بسزای دارد عده ای از مخاطبین علاقه مند مجبور هستند کتابی را خریداری کنند و در مقابل عده ای هم با توجه به مسائل مالی که دارند نمی توانند اقدام به خرید کنند.


هادی سلطانی افزود: خوشبختانه انتشارات سروش امسال نسبت به سالیان گذشته تعداد آثار بیشتری به مخاطبین و علاقه مندان ارائه می دهد البته همیشه در طی سالیانی که نمایشگاه برگزار می شود همیشه استقبال خوبی از غرفه انتشارات صورت می گیرد واز آنجایی که سروش انتشارات شناخته شده ای است ما همیشه در نمایشگاه ها فروش خوبی خواهیم داشت.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار