آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۷۲۳
مطیعی اعلام کرد:

غذاهای سرد یکی از مشکلات خوابگاه‌های استیجاری است/عدم تمرکز در خدمت‌‌رسانی در خوابگاه‌ها قابل مشاهده است

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم گفت: مشکل سرویس غذا یکی از معضلاتی است که همیشه موجب اعتراض دانشجویان شده است به این دلیل که غذا در یک مکان طبخ می‌شود و به خوابگاه‌های دیگر توزیع می‌شود و این تاخیر زمانی موجب کاهش کیفیت غذا و اعتراض دانشجویان می‌گردد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مطیعی رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در نشست خبری که به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی در سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تشکیل شد گفت: در خوابگاه‌های مجردی دانشگاه با توجه به اینکه تقاضاها را معمولا سعی می‌کنند بی‌جواب نگذارند و به تمام تقاضاها پاسخ بدهند موجب شده است که تراکم دانشجو در خوابگاه‌ها افزایش و در نتیجه رضایتمندی دانشجویان کاهش یابد و امکانات رفاه و آسایش دانشجویان کم شود.
 
وی افزود: خوابگا‌ه‌های متاهلی به فضا و امکانات بیشتری نیاز دارند که این جهت‌گیری باید به این سمت حرکت کند که ودیعه‌ها و وام‌هایی به دانشجویان تعلق بگیرد و امکانات دانشجویان افزایش یابد.
 
مطیعی با اشاره به مشکلاتی که وزارت علوم با آن مواجه است گفت:‌ تراکم بیش از اندازه دانشجویان در خوابگاه‌ها یکی از مشکلات وزارت علوم است که البته این تراکم دانشجویان بستگی به میزان برخورداری دانشگاه‌ها از فضا و امکانات دارد.
 
وی در ادامه تصریح کرد: در دهه شصت در کشور افزایش جمعیتی داشتیم که موجب شد در دهه هشتاد این افزایش جمعیت در مورد افزایش ورودی به دانشگاه و افزایش نرخ دانشجویان مواجه بودیم که تقاضا برای دریافت امکانات دانشگاهی به شدت افزایش یافت.
 
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در مورد افزایش تعداد قبولیان دانشجویان دختر گفت:‌ نسبت قبولی دانشجویان از دهه هشتاد به بعد دچار تغییر شد و تعداد قبولی دختران بیش از تعداد پسران شد و دانشگاه‌ها با این معضل مواجه شدند که تعداد خوابگاه‌های مورد استفاده برای دانشجویان دختر کم بود و باید از خوابگاه‌های استیجاری برای آنها استفاده می‌کردند که این موجب تراکنش و عدم تمرکز در خدمت‌رسانی شد.
 
وی در مورد عدم تمرکز خوابگاه‌ها گفت: یکی از مشکلاتی که خوابگاه‌ها با آن مواجه‌اند این است که سرویس غذای شام در دانشگاه‌ها در یک مرکز طبخ می‌شود و باید به مراکز دیگر رجوع شود که این توزیع مواد غذایی موجب سرد شدن غذا و کاهش کیفیت غذا و اعتراض دانشجویان می‌گردد.
 
مطیعی در مورد خوابگاه‌های استیجاری گفت:‌ خوابگاه‌های استیجاری در اساس برای خوابگاه ساخته نشده‌اند و برای کارهای اداری و مسکونی ساخته شده‌اند و تغییر کاربری این مکان‌ها موجب کاهش رضایتمندی دانشجویان شده است.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار