راهكارهاي اصلاح الگوي مصرف در صنايع انرژي‌بر
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۷۵
مركز پژوهش‌هاي مجلس بررسي كرد

راهكارهاي اصلاح الگوي مصرف در صنايع انرژي‌بر

راهكارهاي اصلاح الگوي مصرف در صنايع منتخب انرژي‌بر بخش معدن و صنايع معدني (فولاد ، مس، آلومينيم و سيمان) در مركز پژوهش‌هاي مجلس بررسي شد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دفتر مطالعات انرژي، صنعت و معدن اين مركز در پاسخ به درخواست عزت‌الله اكبري، رئيس كميسيون صنايع و معادن ضمن بررسي راهكارهاي اصلاح الگوي مصرف در صنايع منتخب انرژي‌بر بخش معدن و صنايع معدني گفت: با توجه به پتانسيل‌هاي صرفه‌جويي انرژي در صنايع مختلف معدني و راهكارهاي مختلف، مشاهده مي‌شود كه علل اتلاف انرژي در بخش‌هاي صنعتي و معدني به سه دليل عمده عدم اعمال مديريت صحيح بر روند توليد و استفاده صحيح از امكانات موجود، نقص تكنولوژي موجود و نبود كارآيي مناسب در استفاده از تكنولوژي موجود بوده است.

مركز پژوهش‌ها در ادامه پيشنهاد داده است: قانوني براي تشويق يا جريمه صنايع انرژي‌بر دراستفاده مناسب از انرژي مورد تصويب قرار گيرد و بر اساس آن پس از تعريف استاندارد مصرف انرژي در هر يك از صنايع، با توجه به انواع تكنولوژي، صنايعي كه زير سقف استاندارد انرژي مصرف مي‌كنند مورد تشويق و صنايعي كه بالاي استاندارد مصرف مي‌كنند مورد جريمه تصاعدي قرار گيرند.

اين مركز در ادامه تصريح كرده است: بخش صنعت پس از بخش خانگي و حمل و نقل، سومين بخش مصرف كننده انرژي در كشور به شمار مي‌رود كه سهم قابل توجهي از آن متعلق به بخش صنايع معدني (فولاد، آلومينيم، سيمان و مس) است كه با توجه به ساختار تكنولوژي موجود در هر بخش، ميزان مصرف انرژي به ازاي هر واحد توليد، در حال حاضر فاصله قابل توجهي با استاندارد جهاني دارد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار