افزایش 25 درصدی کرایه‌ تاکسی از سه‌شنبه قطعی است/ توزیع همزمان برچسب‌های تاکسی‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۹۱۱
شاکری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

افزایش 25 درصدی کرایه‌ تاکسی از سه‌شنبه قطعی است/ توزیع همزمان برچسب‌های تاکسی‌ها

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: براساس مصوبه شورا و هماهنگی‌های انجام شده با استانداری و دولت افزایش 25 درصدی کرایه‌ها از سه‌شنبه (16 اردیبهشت) اجرایی می‌شود.
اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان این مطلب گفت: مصوبه شورا در خصوص افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی می‌بایست از ابتدای سال جاری اجرایی می‌شد که به تایید فرمانداری نیز رسید اما به درخواست دولت مقرر شد تا زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها این موضوع مسکوت بماند.
 
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: همچنین طی این هماهنگی‌ها و تصویب مجدد شورا مقرر شد افزایش نرخ حمل و نقل عمومی از 16 اردیبهشت ماه برای مترو به میزان 15 درصد، برای اتوبوس 20 درصد و برای تاکسی‌ها 25 درصد اعمال شود.
 
وی افزود: براساس این مصوبه اجرایی شدن افزایش کرایه‌ها پیش از تاریخ مقرر خلاف محسوب شده و البته این میزان تعیین شده متوسط افزایش کرایه‌هاست و متناسب با طول مسیر و برخی خطوط این میزان کمتر و در برخی مواقع نیز بیشتر خواهد بود.
 
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: طی آخرین مذاکرات انجام شده هیچ تغییری در تاریخ افزایش کرایه‌ها تعیین نشده و امیدواریم فرمانداری از روز سه‌شنبه (16 اردیبهشت ماه) اجازه افزایش رسمی کرایه‌ها را بدهد و توزیع برچسب تاکسی‌ها نیز هم‌زمان با اجرایی شدن افزایش کرایه‌ها انجام خواهد شد.
نظرات شما
حسن
-
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶
25 درصد! چه شيب ملايمي! خوابمون برد از اين شيب ملايم و يکدست! بابا يکم اين شيب رو تندش کنيد ملت به هيجان بيان خواب از سرشون بپره!
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار