محسن غریبی، عضو شورای نظارت بر نشریات دانشجویی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» گفت:سیاست گذاری در حوزه کلان نشریات دانشگاهی، تجدید نظر درباره تصمیمات فرهنگی دانشگاه, رسیدگی به شکایات درباره تصمیم گیری و عملکرد شورای فرهنگی دانشگاه و یا عدم مجوز به برخی از این نشریات و مواردی دیگر از وظایف اصلی ما می باشد.
وی افزود: علاوه بر این شورای نظارت، یک کمیته ناظر در هر دانشگاه با ساختاری چون معاون فرهنگی , نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و ... وجود دارد که نشریات خودشان را قبل از ما تحت نظر دارند تا از موازین قانونی خارج نشود.
غریبی بیشترین مشکلات نشریات دانشجویی را کمیت آن علام کرد و گفت: دانشجویان مسائل و کمبودهای مالی یا کمبود نشریات را مطرح می کنند اما عمده ترین مشکلات نشریات دانشجویی عدم کیفیت مناسب است که آن هم به علت کمبود آموزش برای مدیران این نشریات و عدم آگاهی لازم از نوع نگارش تا موانع حقوقی می باشد.
وی ادامه داد: مهمترین دغدغه های ما کمیت نشریات دانشجویی و آموزش های لازم برای مسئولان این نشریات و دوری کردن از یکسو نگری و وارد شدن به جریانان سیاسی است و قضاوت بر اساس قانون می باشد تا حق دیگران در این زمینه ضایع نشود.
غریبی ادامه داد:به فرموده مقام معظم رهبری دانشجو باید درکنار تحصل و تهذیب و ورزش، به سمت بصیرت افزایی و عمق بخشیدن به بینش سیاسی هم حرکت کند و ما برای تحقق چنین مواردی تصمیمات خود را برخلاف سیاست زدگی و به دور از هرگونه وابستگی حزبی و یا جناحی اتخاذ می کنیم نا کسی مورد ظلم واقع نشود.
وی در پایان اظهار داشت: بیشتر دانشجویان مسئله آزادی بیان را مطرح می کنند و مهمترین شاخص کلی ما نیز برای تصویب قوانین، تعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی بوده و د ر راه تحقق شعار فرهنگ و اقتصاد با مدیریت جهادی ، بیشترین مرجع ما برای تعاریف آزادی بیان، نظرات امام خامنه ای ، شهید مطهری و شهید بهشتی د رباره آزادی می باشد.