به گزارش حوزه مجلس «خبرگزاری دانشجو» حمیدرضا فولادگر در نشست علنی امروز یکشنبه 21 اردیبهشت مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: سال 93 هفتمین سالی است که مقام معظم رهبری در پی نامگذاری های سال موضوع اقتصاد را مورد تاکید قرار دادند و هم زمان سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که چکیدهای از سیاست های ابلاغ شده درباره اقتصاد است را با رویکرد مقاوم سازی اقتصاد در برابر تکان های خارجی و آسیب وارده در اقتصاد کشور ابلاغ کردند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با ابلاغ این سیاست، مشخص شد رهبر معظم انقلاب همچنان مهمترین موضوع مردم و نظام را حل مشکلات اقتصادی میداند، چرا که قرار است در افق چشم انداز در بخش علم و فن آوری و اقتصاد نظام جمهوری اسلامی ایران جایگاه نخست را داشته باشد، اگرچه در بخشهای علم و فن آوری در برخی موضوعات هم اکنون رتبه اول را کسب کرده ایم و در کل امیدواریم زودتر از سال 1404 به جایگاه اول علم و فن آوری در منطقه دست یابیم.
وی ادامه داد: چنانچه در بعد اقتصادی جایگاه خویش را نیابیم و توسعه و پیشرفت همگانی ایجاد نخواهد شد و از طرف دیگر کارآمدی نظام جمهوری اسلامی بر حل مشکلات مردم و الگوسازی انقلاب اسلامی برای نهضت های بیداری اسلامی با تردیب جدید مواجه خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: در نامگذاری سال 93 به موضوع اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اشاره شده و رهبر معظم انقلاب به موضوع فرهنگ یکی از زیربناهای نظام اسلامی تاکید ورزیدند و شایان ذکر است در همان سند چشم انداز 20 ساله، ایران کشوری است توسعه یافته با جایگاه اقتصادی ، علمی ، فناوری در سطح منطقه است.
فولادگر ادامه داد: از سوی دیگر برای برنامهها و قوانین مختلف نیز تهیه پیوست فرهنگی ضرورت دارد و اجرای مواد 1 و 2 قانون برنامه پنجم در همین راستا مورد تاکید قرار گرفته است،توجه به ارزشهای انقلابی و اسلامی موضوعی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید داشته است و در همین جا از دستگاههای فرهنگی خصوصا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست داریم دغدغه های رهبری را مدنظر داشته باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: دست یافتن به جایگاه نخست اقتصادی منطقه و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مستلزم توجه بیش از پیش دولت و فعالیت فرماندهی واحد تیم اقتصادی دولت میباشد ، وجود معاونان و وزرای با تجربه و با سابقه که یکی از مزیتهای دولت جدید است چنانچه مجموعه هماهنگ به کار گرفته نشود و فرصتی است که به تهدید تبدیل میشود.
رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل 44 قانون اساسی گفت: امید است مهار تورم ، حل معضل رکود و رونق تولید در هدفمندی یارانهها، بهبود فضای کسب و کار ،اجرای درست سیاست های اصل 44 و از همه مهمتر استفاده از فرصت های پیش آمده در توافق نامه ژنو، برای سرمایه گذاری خارجی و حل مشکلات بانکی و آزادسازی اموال و داراییهای بلوکه شده ایران در اولویت فعالیت های دولت قرار گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه در اجرای توافق نامه ژنو انتقادات بیشتر بر موارد سیاسی تکیه میشود و از این بخش، توافق نامه ژنو یعنی ظرفیت های اقتصادی آن غافل مانده ایم.
فولادگر با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود افزود: خشکسالی های کم سابقه سال های اخیر و طولانی شدن طرح های انتقال آب از یک سو و عدم رژیم حقوقی زاینده رود و برداشت های بی رویه یا خلاف قانون و شرع و توزیع غیر کارشناسانه آن از سوی دیگر و عدم مصرف بهینه آب بخش کشاورزی ، شرب و صنعت از طرف دیگر سه عامل پیدایش وضع فعلی زاینده رود است که اگر مردم و نهادها و دولت بر حل مشکلات آن همت نورزند این پیکره نیمه جان به مرده رود تبدیل میشود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با درخواست از دولت برای تسریع در اتمام پروژه های انتقال آب به زاینده رود گفت: در مورد رژیم حقوقی زاینده رود جا دارد از مصوبات شورای عالی آب استان تشکر ویژه ای داشته باشم.