دشمن درمانده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۱۴
سال 1360 - سخنان آيت‌الله خامنه‌اي از بيمارستان با مردم:

دشمن درمانده است

آيت الله خامنه‌اي، امام جمعه تهران كه هفتم تيرماه سال 60 در پي يك سوءقصد در بيمارستان بستري بود طي مصاحبه‌اي ديدگاه هاي خود را در مورد حوادث اخير كشور اعلام كرد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله خامنه اي در گفت‌وگويي در مورد وضعيت عمومي خود و بمب‌گذاري‌ها و ترورهاي اخير كه منجر به شهادت صدها تن از فرزندان راستين خلق شده است، اظهار داشت: خوشبختانه حال عمومي من همان‌طوري كه ملاحظه مي‌كنيد، نسبت به روزهاي قبل بهتر است و خيلي تفاوت كرده است؛ كوشش پزشكان و دست‌اندركاران و همه‌ كساني كه در اين كار محبتي داشتند، واقعاً با تفضل الهي و دعاي مردم و دعاي امام مؤثر شد.

امام جمعه تهران در رابطه با شهادت 72 تن از ياران امام گفت: در اين مدت من از حوادث جديدي مطلع شدم. تا مدتي از اين حوادث بي‌خبر بودم و به من نگفته بودند؛ يكي حادثه انفجار بمب در محل حزب جمهوري اسلامي و شهادت عظيم و پرخسارتي بود كه طي آن 72 نفر از كساني كه به حق بايد گفت 72 نفر از شايستگان اين روزگار و در رأس همه آنها شهيد آيت‌الله بهشتي بودند، جانشان را از دست دادند؛ اين براي من وقتي كه شنيدم سنگين بود.

وي افزود: درباره اين شهادت و اين‌گونه حادثه‌ها من وقتي مطلع شدم، احساس كردم كه دشمن در يك شرايط بسيار بسيار دردناكي در انقلاب ما قرار دارد؛ وقتي كه دشمن برخلاف همه اصولي كه در دنيا قابل گفتن و قابل توجيه كردن است، يك‌باره هفتاد و چند نفر انسان را مورد سوءقصد قرار مي‌دهد كه در ميان آنها علما و مجتهدان، كاركنان براي اين ملت و خدمتگزاران شبانه‌روز خستگي‌ناپذير براي دين هستند، خود اين كار حالا كار كيست، كاري ندارم؛ كار مجاهدين است، كار طرف‌داران بني‌صدر است، كار كيست، آن براي من مهم نيست، نفس عمل براي من مهم است كه وقتي دشمن، دشمن جهاني ما به وسيله‌ يك گروه داخلي يك چنين فاجعه اين‌طور پليد و جنبشي را سازمان‌دهي مي‌كند، اين حاكي از نهايت عجز دشمن است.

آيت الله خامنه اي تصريح كرد: البته آقاي بهشتي خيلي خيلي بزرگ بود و اين مردم هنوزم كه هنوز است، به نظر من آقاي بهشتي را نشناخته‌اند، بهشتي در آينده شناخته خواهد شد. بهشتي را ما مي‌شناختيم كه ساليان درازي كوشش او را در راه پيشبرد اين انقلاب از نزديك ديده بوديم كه چگونه قدم به قدم اين انقلاب را پيش برد. كاري هم نداريم، اثبات هم لازم ندارد، اثبات خواهد شد.

اما يك نكته‌اي به نظرم رسيد كه به مردم بگويم و آن نكته خصوصيات اين امت است. اين يك طبيعت شهادت است كه خدا اين بركت را در شهادت گذاشته، كه هرچه آن كسي كه شهيد مي‌شود بزرگ‌تر باشد، درست است كه آن شي از بين مي‌رود، اما هيچ خسارتي از اين ناحيه عائد نمي‌شود. اين مثل اين است كه فرض كنيد انسان در يك بازار خيلي پرعظمتي برود يك وقت و يك سكه‌ طلا خريد كند. خوب به اندازه‌ يك سكه‌ طلا مي‌گيرد. يعني شهادت يك عمل و يك حركت بي‌خسارت است. آقاي مطهري هم كه شهيد شده بود، يك عده‌اي دستپاچه بودند كه حالا چه خواهد شد؟ الحمدالله ديديد كه آقاي مطهري شهادتش براي اسلام از حضورش براي اسلام كم‌فايده‌تر نبود. آقاي بهشتي هم همين‌طور.

به هرحال اين حاكي از عجز دشمن است. حاكي از ناتواني دشمن و حاكي از درماندگي است و اين از آقاي بهشتي و از اين دوستاني كه در اين راه جانشان را گذاشتند، چيزي نخواهد كاست.

نكته‌ دومي كه در اين‌جا بايد بگويم اين وظيفه مردم است. مردم بايد بدانند دشمن ما، دشمن جهاني ما، در كار اين انقلاب درمانده است چه بايد بكند. يكي از دو راه را بيشتر ندارد. راه سوم براي او وجود ندارد؛ يا بايد همه رجال اين انقلاب را از انقلاب بگيرد كه نمي‌شود. خواهيد ديد بهشتي‌ها درست خواهند شد و خواهند آمد، صحنه را پر خواهند كرد و همين‌طور ديگران. راه دومي كه براي دشمن اين انقلاب وجود دارد، خارج كردن مردم از صحنه است و اين هم همين‌طور كه تا حالا ملاحظه مي‌كنيد، براي دشمن امكان پيدا نكرده و إن‌شاءالله هرگز امكان پيدا نخواهد كرد.

اما بايد ديد مردم چگونه و به بركت چه چيزي در صحنه مي‌مانند؟ اين مهم است. مسئله اين است كه اين انقلاب، انقلابي است كه با اسلام و مردم سر و كار دارد و اين هست كه مردم را در صحنه نگه مي‌دارد.

علت اين‌ كه امام اين‌ همه روي اسلام و احكام اسلامي در انقلاب تكيه مي‌كنند، اين است كه حواسشان را جمع كنند. ما مقاومت‌ها هنوز داريم. ما هنوز كارها داريم. هنوز اين‌ قدر حوادث و پيشامدها داريم، در همه اين حوادث مردم بايد تصميم بگيرند. حواس مردم جمع باشد كه از آن نكته‌اي كه دستگاه‌هاي خارجي و دشمنان اين انقلاب مي‌خواهند اسلام را از متن اين انقلاب بگيرند، غافل نمانند. اين خيلي چيز مهمي است.

بايد اسلام در اين انقلاب بماند. بايد احكام اسلام به عنوان محور اين انقلاب بماند. مردم حواسشان جمع باشد كه در اين مورد فريب نخورند و اين همان چيزي است كه در حقيقت تضمين‌كننده‌ اين است كه مردم در صحنه باقي بمانند.

آيت الله خامنه‌اي در رابطه با جنگ تحميلي و در پيامي به رزمندگان اسلام اظهار داشت: پيام من به همه بچه‌هايي كه اين دو سه روز در راديو و تلويزيون مي‌شنيدم كه فلان‌ جا را گرفتند و فلان‌جا را كوبيدند، اين است كه بدانند تمام اين بازي‌ها براي اين است كه آن‌ها آن‌جا نجنگند. حواسشان جمع باشد، بجنگند. صدام حسين و پشت سر او اربابانش، سخت درمانده‌اند؛ براي اينكه آن‌جا را خراب كنند، بنده و امثال بنده را ترور مي‌كنند. بجنگيد؛ با قدرت و مقاوم. تمام اين مقدمات براي اين است كه شما در آن جنگ‌ها شكست بخوريد. نظامي‌ها طراحي ‌كنند و افسران مباشر مشغول بشوند، نيروهاي سپاه پاسداران و جنگ‌هاي نامنظم و ديگران با هماهنگي كامل يك لحظه اين دور جنگ را نگذارند كه متوقف بماند. اگر اين كار شد، اين بزرگ‌ترين مشت به دهان دشمن و تمام اين چيزهايي هم كه اين‌جا ملاحظه مي‌كنيد، اين‌ها خنثي شده است.

روزنامه‌ جمهوري اسلامي؛ 18/4/1360

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار