کلاهبردار بزرگ لرستان دستگیر شد/ کشف 3000 سکه تقلبی
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۹۵۶
سردار قنبری در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

کلاهبردار بزرگ لرستان دستگیر شد/ کشف 3000 سکه تقلبی

فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: با اقدام ماموران پلیس آگاهی شهرستان دورود لرستان از یک دستگاه پژو 405 تعداد سه هزار سکه تقلبی کشف شد.
کلاهبردار بزرگ لرستان دستگیر شد/ کشف 3000 سکه تقلبی

سردار «محمد قنبری» در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان این مطلب گفت: در ادامه طرح مبارزه با کلاهبرداران در شهرستان دورود ماموران پلیس متوجه شدند چند نفر با یک دستگاه خودرو 405 و یک دستگاه موتورسیکلت وارد این شهرستان شده و قصد فروش مقادیری سکه تقلبی را دارند.

 

فرمانده انتظامی استان لرستان ادامه داد: ماموران با تحقیقات گسترده و هماهنگی مقام قضایی با اجرای ایست بازرسی درجاده دورود - بروجرد با توقیف پژو 405 یک تن از کلاهبرداران را دستگیر و در بازرسی از خودرو سه هزار عدد سکه تقلبی که به شکل ماهرانه ای جاسازی شده بود را کشف کردند.

 

به گفته قنبری در این رابطه یک دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف و متهم به همراه پرونده و سکه های کشف شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

نظرات شما
سعيد
-
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
از اقدام به موقع نيروي انتظامي لرستان بايد تشکر کرد امااين اقدام فقط قدري از ضايعات اجتماعي را کم ميکند ولي ريشه کن نمي کند دولت و مردم بدنبال راه کار اساسي براي ريشه کن کردن پديده شوم قاچاق ازجامعه باشند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار