به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با حضور حجت الاسلام علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور صبح امروز در محل این سازمان برگزار شد.
حجت الاسلام محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه برگزاری این مسابقات از دستاوردهای مهم نظام جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: این مسابقات به برکت خون شهیدان و عنایات رهبر معظم انقلاب موفق شده در بین کشورهای اسلامی جهان از کاملترین مسابقات بین المللی قرآن کریم باشد.
وی بیان داشت: هر سال پس از اختتامیه مسابقات قرآن کریم، اعضای شرکت کننده به محضر رهبر معظم انقلاب شرفیاب می شوند و ایشان رهنمودهایی را بیان می کنند از جمله اینکه برگزاری مسابقات قرآن کریم مقدمه ای برای تدبر در قرآن و عمل کردن به آن است و نتیجه آن می تواند این باشد که ما زندگی خود را براساس قرآن تنظیم کنیم؛ چون قرآن قانون مسلمین است و در سایه عمل به آن انسان به عزت و شرف دست می یابد و تمام اینها مقدمه ای است که بشر به حیات طیبه برسد و انسان به وسیله آن سعادت دنیا و آخرت را داشته باشد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به زمان برگزاری این مسابقات گفت: سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در دو رشته حفظ و قرائت همزمان با شب مبعث پیامبراکرم(ص) با حضور ریاست جمهوری افتتاح می شود، مدت برگزاری این مسابقات شش روز است که از ششم تا دوازدهم خرداد ادامه دارد. 12 خرداد مراسم اختتامیه برگزار می شود و 13 خرداد نیز جامعه قرآنی با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند داشت.
محمدی اظهار داشت: این مسابقات توسط 15 داور شامل 10 داور خارجی و پنج داور ایرانی و سه نفر شامل هیأت رئیسه فنی مسابقات اداره خواهد شد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به کشورهای شرکت کننده در مسابقات خاطرنشان کرد: تا کنون 75 کشور پذیرش شدند که 65 کشور موفق به دریافت تأییدیه فنی مسابقات گشته و 98 حافظ و قاری نیز اعلام آمادگی کردند؛ که از میان آنها دو نماینده از ایران در دو رشته حفظ و قرائت حضور دارد.
وی بیان داشت: در کنار این مسابقات بین المللی، برنامه های جنبی نیز برگزار می شود که شامل برگزاری هشتمین دوره همایش های قرآنی در 10 خردادماه، همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی در 7 خردادماه، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی، برگزاری محافل انس با قرآن برای شهر تهران و شهرستان های مجاور، تولید برنامه های مدیحه سرایی و همخوانی قرآن کریم، برگزاری نمایشگاه قرآن، زیارت حرم امام خمینی(ره) و بازدید از موزه دفاع مقدس و حسینیه جماران است.
محمدی در ادامه با اشاره به دستاوردهای مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: یکی از دستاوردهای این مسابقات تربیت هزاران حافظ و قاری است که توانسته اند در بین کشورهای عربی رتبه بدست آورند؛ چون زبان ما فارسی است، پس کسب این رتبه ها نشان دهنده اهمیت کار این قاریان می باشد، دستاورد دیگر این مسابقات فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ قرآن و تشویق جوانان به انس با قرآن کریم است.
در ادامه فرزانه، دبیر همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی گفت: در پنجمین دوره از همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی از 14 نفر تجلیل می شود، سخنرانان اصلی این همایش نیز آیت الله صدیقی و حجت الاسلام محمدی خواهند بود.
در پایان این نشست خبری از پوستر سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم رونمایی شد.
لازم به ذکر است، سی و یکمین دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم از 5 تا 12 خردادماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد.