رسانه‌های اسلامی باید بت تبعیض و لذت‌گرایی را بشکنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۱۴۴
روحانی در مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی:

رسانه‌های اسلامی باید بت تبعیض و لذت‌گرایی را بشکنند

رئیس جمهور گفت: دعوای اصلی ما با غرب بر سر آن است که غرب می خواهد مصرف‌گرایی و لذت‌گرایی را در مسیر زندگی نسل جوان ما قرار دهد.
رسانه‌های اسلامی باید بت تبعیض و لذت‌گرایی را بشکنند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رییس‌جمهور در هفتمین اجلاس مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی گفت:  رسانه های اسلامی باید خود را برای یک نبرد فرهنگی عظیم در دنیای ارتباطات با کشورهای صنعتی و مدرن آماده کنند تا بتوانیم نسل امروز و فردا را حراست و بعثت پیامبر عظیم الشان اسلام را در دل جوانان ، جاودانه سازیم. برای این نبرد بزرگ تبلیغی باید به همه ابزارهای نو ارتباطی مجهز شویم.


روحانی اظهارداشت: دعوای اصلی ما با غرب بر سر آن است که غرب می خواهد مصرف‌گرایی و لذت‌گرایی را مسیر زندگی نسل جوان ما قرار دهد.


رییس جمهور افزود: دنیای غرب نمی خواهد جهان اسلام در مسیر دستیابی به فناوری مدرن قرار گیرد . سلطه خود را در انحصاری کردن فناوری های مدرن می داند و به همین دلیل به بهانه های مختلف می خواهد جهان اسلام و در حال توسعه را با فاصله ای چند ساله عقب براند.


روحانی تاکید کرد: رسانه های اسلامی باید بت تبعیض و لذت‌گرایی را بشکنند .


رییس جمهور با بیان اینکه امروز رسانه ها بر سبک زندگی افراد تاثیر می گذارند افزود: اگر نتوانیم با قدرت از فرهنگ خود صیانت کنیم ، سبک زندگی در جوامع اسلامی به تدریج به سبک زندگی غربی مبدل می شود و بت های جدید بجای توحید بروز و ظهور می کنند که این جاهلیت برای دنیای اسلام فاجعه است.


خاطرنشان می‌کند نمایندگان ۳۶ کشور جهان شامل مدیران و نمایندگان ۳۰۰ شبکه رادیو و تلویزیونی و مؤسسه‌های تولیدی با شعار «رسانه‌های دیداری، صدای مقاومت و رویارویی با فتنه مذهبی» در این اجلاس شرکت دارند.


همزمان با این اجلاس، پنجمین بازار فیلم اسلامی و چهارمین نمایشگاه فناوری رسانه نیز گشایش یافت.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار