کد خبر:۳۱۹۳۵۱
سردار دهقان:

بعد از توافق هسته‌ای باید خلع سلاح هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار گیرد

وزیر دفاع گفت: اگر قرار باشد بعد از توافق هسته‌ای موضوعی در دستور قرار گیرد، انهدام کامل سلاح‌های هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی رژیم صهیونیستی برای داشتن خاورمیانه‌ای عاری از سلاح هسته‌ای و بعد امحاء سلاح های هسته‌ای و شیمیایی و میکروبی آمریکا بعنوان نخستین به کار گیرنده این سلاح‌های مخوف باید در دستور کار قرار گیرد.
بعد از توافق هسته‌ای باید خلع سلاح هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار گیرد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سرتیپ پاسدار دکتر حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به اظهارات چاک هیگل وزیر دفاع امریکا درخصوص رسیدگی به ظرفیت موشکی ایران بعد از توافق هسته‌ای گفت: ظرفیت موشکی ایران دفاعی، متعارف و بازدارنده است و مذاکره‌بردار نیست .

 

سردار دهقان تصریح کرد: اگر قرار باشد بعد از توافق هسته‌ای موضوعی در دستور قرار گیرد، انهدام کامل سلاح‌های هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی رژیم صهیونیستی برای داشتن خاورمیانه‌ای عاری از سلاح هسته‌ای و بعد امحاء سلاح های هسته‌ای و شیمیایی و میکروبی آمریکا بعنوان نخستین به کار گیرنده این سلاح‌های مخوف باید در دستور کار قرار گیرد.


وی گفت: باید رژیم صهیونیستی همواره نگران قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران باشد، چرا که اگر این قدرت بازدارندگی وجود نداشت، آن رژیم غاصب با جنگ و خونریزی خاورمیانه را تحت سیطره خود قرار می‌داد.


وزیر دفاع در ادامه افزود: برای کشوری مثل آمریکا که ادعای ابرقدرتی دارد، مایه شرمساری است که وزیر دفاع آن اعلام کند، اسرائیلی‌ها به ما اجازه دادند برای پیدا کردن راه خروج از موضوع هسته‌ای ایران چاره‌ای بیاندیشیم.
 

سردار دهقان در پایان اظهار داشت: ما از مذاکره کنندگان هسته‌ای کشورمان تقاضا داریم در کنار مذاکره با 1+5 ، تمام تلاش خود را به خلع سلاح کامل هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی رژیم صهیونیستی که بزرگترین خطر برای امنیت منطقه و جهان است و همچنین خلع سلاح هسته‌ای آمریکا طبق بند 6 معاهده NPT معطوف نماید.


 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار