آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۰۲۲
هیولایی که کابوس تولیدکنندگان شد؛

ایجاد فضای ناسالم رقابتی به دلیل تعدد واحدهای تولیدی سنگ/ مسئولان فکری کنند

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان تولید سنگ اصفهان گفت: در صورتی که اقدامی شایسته از طرف مسئولان برای صنعت سنگ انجام نگیرد، تولیدکنندگان این صنعت با ورشکستگی مواجه شده و مجبور خواهند بود واحد تولیدی خود را تعطیل کنند.

احمدی، رئیس انجمن صنفی کارفرمایان تولید سنگ اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به بیان مشکلات تولیدکنندگان سنگ پرداخت و گفت: حدود 2000 واحد تولیدی سنگ در اصفهان وجود دارند و این تعداد زیاد در حالی است که کل نیاز استان توسط 50 واحد نیز تامین می‌شود، در نتیجه تعدد این واحدها سبب ایجاد فضای ناسالم و منفی رقابتی شده است.


وی ادامه داد: متاسفانه با وجود اینکه بسیاری از کارخانجات ما از توان تولیدی بالایی برخوردار هستند، به دلیل وجود تحریم‌ها قادر به فروش و صادرات محصولات خود به خارج از کشور نیستیم و در بازار داخلی نیز اضافه عرضه موجود کار را سخت می‌کند.
 

احمدی یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان این صنعت را مالیات بر ارزش افزوده خواند و بیان داشت: در ابتدای امر قانون مالیات بر ارزش افزوده برای حمایت از تولیدکنندگان تصویب شد اما مشکل اینجاست که هر ساله درصدی بر این مالیات افزوده می‌شود و دولت نیز تولیدکننده را تکلیف کرده تا این مالیات را از مصرف‌کننده دریافت کند، که ما نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.
 

وی تاکید کرد: در صورتی که اقدامی بجا و شایسته از طرف مسئولان برای تولیدکنندگان ما انجام نگیرد، تولیدکنندگان این صنعت با ورشکستگی مواجه شده و مجبور خواهند بود واحد تولیدی خود را تعطیل کنند که این کار عواقب زیادی از جمله بیکاری 50 تا 60 هزار کارگر را در پی خواهد داشت.
 

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان تولید سنگ اصفهان خاطرنشان کرد: این مسائل و مشکلات تنها مختص تولیدکنندگان اصفهانی نمی‌باشد بلکه سنگ‌بری‌های تمام کشور از جمله مشهد، تهران، قم و دیگر شهرها نیز با این معظلات مواجه هستند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار