کد خبر:۳۲۰۲۴۷

امضا تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه باهنر کرمان و پایگاه ISC

تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه باهنر کرمان و پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام (ISC) در دانشگاه شهید باهنر کرمان امضا شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمدجواد فدایی، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در مراسم امضا تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه شهید باهنر و پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام (ISC) اظهار کرد: این تفاهم‌نامه گامی در راستای اهداف و حضور بیشتر در مجامع بین‌المللی به ویژه در دانشگاه‌های جهان اسلام است.
 

وی با بیان اینکه با امضا این تفاهم‌نامه این واحد دانشگاهی می‌تواند ارتباط بیشتری با دانشگاه‌های جهان اسلام داشته‌ باشد، افزود: تعهدات در این زمینه بیشتر در راستای تبادل استاد و دانشجو و در اختیار قرار دادن تولیدات علمی است.
 

فدایی با اشاره به اینکه دانشگاه شهید باهنر کرمان به سبب موقعیت جغرافیایی که در جنوب شرق کشور دارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: این واحد دانشگاهی نقش مهمی در توسعه و آبادانی جنوب شرق کشور دارد.


رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: از ابتدای تأسیس دانشگاه شهید باهنر کرمان تاکنون 66 هزار دانشجوی فارغ‌التحصیل شده‌اند که نقش موثری در منطقه و کشور داشته‌اند.
 

وی خاطرنشان کرد: حضور دانشگاه ‌شهید باهنر در بین دانشگاه‌های جهان اسلام منجر به ارتقا کیفیت سطح علمی این واحد دانشگاهی می‌شود./205ب2/* 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار