آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۶۲۳
حسام‌الدین آشنا:

تفسیر اول آیت‌الله خاتمی از سخنان رئیس جمهور "کاملا مطابق صواب" است

مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور گفت: سخنان امام جمعه محترم موقت تهران بیان عمومی دلواپسی‌های بخشی از جامعه متدین است و بی‌شک تفسیر اول ایشان از سخنان ریاست محترم جمهور کاملا مطابق صواب است.
تفسیر اول آیت‌الله خاتمی از سخنان رئیس جمهور "کاملا مطابق صواب" است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور با انتشار مطلبی، به توضیحاتی در خصوص دیدگاه‌های فرهنگی رئیس‌جمهور پرداخت.

متن این یادداشت به شرح زیر است:

سخنان امام‌جمعه محترم موقت تهران بیان عمومی دلواپسی‌های بخشی از جامعه متدین است. بی شک تفسیر اول ایشان از سخنان ریاست محترم جمهور کاملاً مطابق صواب است. دولت اسلامی هم موظف به تسهیل و تسریع تعالی اجتماع است هم مکلف به کاهش زمینه‌های آسیب‌ها و مقابله با تهدیدات فرهنگی.

دیدگاه رییس‌جمهور درباره اهداف و وظایف فرهنگی دولت با بسیاری از عالمان و سیاستگذاران کشور همسو است اما ایشان ضرورت بازنگری انتقادی و آسیب شناسانه در مورد شیوه‌ها و آثار خواسته و ناخواسته اقدامات اجرایی و قضایی در مسائل فرهنگی را یادآوری می‌کنند.

وقتی کارآمدی فیلترینگ و پارازیت و راپل و گشت ارشاد را مورد پرسش قرار می‌دهد نمی‌خواهد از محتوا و اهداف تلویزیون‌های ماهواره‌ای و سایت‌های فضای مجازی دفاع کند بلکه به دنبال راه‌های موثرتر، معقول‌تر و مقبول‌تر برای دفاع از هویت و حیثیت و کرامت مردم و به خصوص نسل جوان است.

کاهش حضور و ظهور اندیشه و اقدام نظامی و انتظامی در مواجهه با این پدیده‌ها به معنای استقبال بیشتر از حضور فن شناسان، روانشناسان، جامعه شناسان، فرهنگ شناسان و ارتباطات شناسان در عرصه فضاهای رسانه‌ای نوین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بهلول
-
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳
چرا بايد يک رئيس جمهور روحاني طوري صحبت کند که بعد مشاورانش با ماله بدنبال ماله کشي حرفهايش باشند !
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار