آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۹۵۱
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی:

بیش از 1000 دانشجوی خراسان جنوبی به اردوهای جهادی اعزام می‏شوند

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: تابستان امسال بیش از 1000 دانشجوی دانشگاه‏های سراسر استان به اردوهای جهادی اعزام می‌شوند.

صادق ملایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: ثبت نام اردوهای جهادی دانشجویی در دانشگاه‏های خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری آغاز شده و تا پایان امتحانات دانشجویان نیز ادامه داد.

وی به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اشاره کرد و افزود: اردوهای جهادی امسال با توجه به شعار سال با دو نگاه اقتصادی و فرهنگی برگزار می‏شود.

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه تا کنون چندین جلسه آسیب شناسی اردوهای جهادی با حضور مسئولان گروه‏های جهادی سال گذشته در سازمان بسیج دانشجویی استان تشکیل شده است، گفت: در این جلسات برنامه ریزی شده که گروه های جهادی خواهران در اردوهای هجرت به فعالیت‏های فرهنگی، آموزشی و برادران به فعالیت‏های سازندگی، فرهنگی، آموزشی در راستای ترویج اقتصاد مقاومتی بپردازند.

ملایی با اشاره به اینکه در اردوهای هجرت سال جاری 10 عرصه فعالیت اقتصاد مقاومتی پیگیری خواهد شد، گفت: این عرصه ها شامل آموزش پرورش قارچ برای روستائیان، گسترش پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ محلی، گسترش پرورش ماکیان، شیلات و ماهی سرد آبی در مجاورت چاه های کشاورزی، پرورش ورمی کمپوست، تولید زعفران، پرورش زنبور عسل، ایجاد واحدهای گلخانه‏ای و گسترش تولید دام سبک و سنگین است.

وی کمک به معیشت مردم روستاها در کنار کار خودشان، مولد بودن تولید و دوری از مصرف گرایی، خوداتکایی و خودباوری روستائیان را از جمله اهداف بسیج سازندگی عنوان کرد.

اعزام 35 گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به مناطق محروم

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مرحله شناسایی روستاهای آسیب دیده و محروم استان از چندی پیش آغاز شده است، گفت: برنامه ریزی شده که اولین گروه جهادی دانشجویی خراسان جنوبی در ایام ماه مبارک رمضان از دانشگاه بیرجند به مناطق محروم اعزام شوند.

ملایی خاطرنشان کرد: همچنین علاوه بر دانشگاه بیرجند، در ایام ماه مبارک رمضان 35 گروه جهادی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان حضور خواهند داشت و مابقی گروه های جهادی که شامل 60 گروه دانشجویی است در مرداد و شهریور ماه به مناطق محروم اعزام خواهند شد./145الف2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار