به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ حجت الاسم مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس، پنجشنبه شب در آستانه مقدس امامزاده عبدالله گرگان گقت: ولایت مداری و قدرشناسی جوانان حزب الهی که نه امام عزیز را دیدند و نه دفاع مقدس را و نه حکومت طاغوت را برای بسیاری از ما که آن دوران را دیدیم و شهدا را فراموش کردیم و ولایت فقیه را درک نکردیم تذکره ی هشیاردهنده ای است.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آیه ی شریفه ی «و من الناس من یعبد الله علی حرف خسر الدنیا و الآخره» متذکر شد: در این آیه یک آسیب شناسی وجود دارد که لازم اهالی فکر و اندیشه در آن تأمل کنند.
وی افزود: طبق این آیه ی شریفه عده ای خدا را به حرف بندگی می کنند این تنها به این معنی نیست که در عمل بنده نیستند بلکه معنایی دقیق تر و ژرف تر دارد که متأسفانه اشاره به بیماری های برخی از ما دارد.
آقاتهرانی تأکید کرد: منظور این آیه این است که برخی از انسانها خدا را در حاشیه بندگی می کنند و خداوند متعال در متن زندگی آنان وجود ندارد یعنی خدا را در نماز یومیه و روزه گرفتن یاد می آورند شاید نماز شب هم بخوانند ولی در سیاست خدا را فراموش می کنند و به میز و صندلی فکر می کنند، در بازار خدا را از یاد برده و پول ها را درمی یابند.
وی پس از تلاوت و تفسیر این آیه تصریح کرد: امام خمینی (ره) آمد و این قاعده را بر هم زد، امام بزرگوار به عموم فهماند که خدا را نه در حاشیه بلکه در متن و لحظه لحظه زندگی بندگی کنند، امام با قیام الهی خود به همه فهماند که هیچ زاویه ای از زندگی نباید از حضور خدا خالی باشد برای مثال سیاست باید عین عبادت باشد اقتصاد باید عین نماز خواندن باشد.
سیاست امام خمینی عین دیانت بود
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطره ای از مصاحبه ی خانم خبرنگاری با امام (قدس سره) بیان داشت و گفت: آن خانم خبرنگار گفتند من اگر روسری خود را دربیاورم چه می شود و بلافاصله روسری را از سر درآورد امام هم بلافاصله گفتند من هم میروم و یاعلی گفتند و بلند شدند؛ این خاطره و بسیاری دیگر نشان می دهد که امام خمینی در اوج حکومت خدا را از یاد نمی برد و در دین با کسی شوخی ندارد و سیاست را از دین جدا نکردند.
آقاتهرانی متذکر شد: پیغمبر ما حکومت می کرد و سیاست او دینی بود هیچگاه در سیاست دغل بازی نمی کرد دروغ و افترا در سیاست خاتم الانبیا راهی نداشت و قدرتمندترین حکومت ها و دولت ها را داشت وسط تشک نمی خوابید که هوای دو طرف را داشته باشد مبادا مسندش بلرزد بلکه هوای خدا را داشت و محکم هم استوار ماند.
وی ادامه داد: امام خمینی هر جایی که دوستانش را در زاویه با خدا و دین می دید به راحتی آنان را کنار می گذاشت، تمام عمرش را با قرآن مأنوس بود در سن 28 سالگی کتاب 40 حدیث را که از برترین کتاب های اخلاق است نوشت این موارد باعث می شد که در رأس دولت وقتی می گفتند جبهه ها را خالی نگذارید جبهه مملو از نوجوانان و جوانان رعنا می شد که بدون چون و چرا حرف ولی امر را عملی می کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس گفت: حضرت آقا به صراحت فرمودند که وقتی می گویم فرهنگ منظورم فرهنگ اسلامی است؛ پس چرا برخی نمی خواهند باور کنند که کمال در اسلام است برخی هم این را می دانند و جدی نمی گیرند این اشتباه است و قطعا پشیمان خواهند شد.
آقاتهرانی تأکید کرد: بندگی دو ویژگی دارد اینکه هر کاری انجام می دهیم خداپسندانه باشد و نیت ما نیز فقط برای خدا باشد این که گفته می شود هر کاری مطمئنا سیاست را هم شامل می شود.
مجلس و دولت محل بندگی خداست
وی با بیان بسیاری از زوایای شخصیتی امام و انس ایشان با خدا و قرآن و اهل بیت، تصریح کرد: مسئولین باور کنند که خدمت به مردم عبادت است؛ بیایید تمرین بندگی کنیم یاد بگیریم که مجلس و دولت محل بندگی خداوند است.
آنان که می گویند نباید مردم را به بهست برد دغدغه خون شهدا را ندارند
آقاتهرانی خاطرنشان کرد: ما آمده ایم به دنیا که هم خودمان برویم به بهشت و هم اینکه اگر زمام حکومت در دست داشتیم دیگران را هم به بهشت ببریم اگر عاقبت و بهشتی شدن مردم به شما ربطی ندارد پی به چه کسی ربط دارد؟! این جمله پیداست که دغدغه ندارید؛ به این فکر کردید که پس برای چه شهید دادیم.
وی در همین رابطه ادامه داد: ما شهید داده ایم که دستورات اسلامی و دین پیاده شود خون داده ایم و انقلاب کرده ایم که نمونه حکومت دینی و اسلامی را به عنوان بهترین نوع حکومت به دنیا نشان دهیم ما خون ندادیم که جیب خودمان را پر کنیم؛ خون داده ایم که همه یس زاویه های زندگی اجتماعی ما، بازار و دانشگاه ما محل عبادت شود.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در بخشی از سخنانش به نقش ولی فقیه در دوران غیبت امام عصر (عج) پرداخت و گفت: در وادی سیاست اشتباه رخ می دهد در این زمان برای تشخیص اشتباه از غیر آن نباید به رئیس جمهور و نماینده مجلس و دیگران نگاه کرد بلکه معیار و سنجش و میزان ما ولی فقیه است؛ تمام مسئولین را باید با حضرت آقا سنجید.
شریکان دزد و رفیقان قافله از محکوم کردن فتنه سر باز می زنند
آقاتهرانی خطاب به دانشجویان و دانشگاهیان مجلس بیان داشت: در وادی سیاست یک حق داریم و یک باطل تسامح و عدم سخت گیری و تساهل معنا ندارد حق و باطل این وادی را باید با ولی فقیه سنجید وقتی رهبر معظم انقلاب فتنه را محکوم می کنند بقیه نیز اگر شریک دزد و رفقی قافله نیستند باید صریح و شفاف فتنه را محکوم کنند.
وی تذکر داد: فتنه های آینده را با رهبر معظم بسنجید اگر کسی سر و صدا کرد به صدای آقا گوش دهید حال که حضرت آقا برای فرهنگ اسلامی و نه فرهنگ هنرپیشه ها و مطربها، احساس خطر کردند ما باید به هوش باشیم.
اگر فتنه ای احساس کنیم ساکت نمی نشینیم
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان با صراحت تأکید کرد: آن شخصی که می گوید کسانی که بحث دینی می کنند بیکار هستند خودشان دچار مشکل هستند ما فعلا ساکت نشسته ایم ولی متر و معیار گذاشته ایم اگر فتنه را بفهمیم ساکت نمی نشینیم.