کد خبر:۳۲۲۲۴۵
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

از انصراف بازیگران برای حضور در جام جهانی تا بازی دختر علی پروین در فیلم کارخانی

هفته‌ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی از انصراف حضور بازیگران در جام جهانی تا بازی دختر علی پروین در فیلم کارخانی همراه بود.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:

 

«لامپ 100» شهریور در سینماها روشن می‌شود


فیلم سینمایی «لامپ 100» ساخته سعید آقاخانی شهریور به سینماهای کشور خواهد آمد.
 
فیلم سینمایی «لامپ 100» ساخته سعید آقاخانی پس از حضور در سی و دومین جشنواره فیلم فجر خود را برای نمایش در شهریور ماه آماده می‌کند.


احسان دلاویز تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر سینمایی در این باره  گفت: طبق توافقات صورت گرفته با موسسه فیلمیران که پخش «لامپ 100» را بر عهده دارد قرار است این اثر سینمایی را در شهریور ماه اکران کنیم.


همچنین دلاویز از همکاری محسن چاووشی خواننده پاپ کشورمان در این اثر سینمایی به عنوان خواننده خبر داد.


بنابراین گزارش، «لامپ 100» نخستین تجربه سعید آقاخانی است که برای اولین بار در سینمای ایران در این فیلم از تکنولوژی ویژوال انیمیشن استفاده شده است.

 

محسن تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ‌شاهی و حمید لولایی ترکیب بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.
 
دیدار حجت‌الله ایوبی با داوود رشیدی


حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی با داوود رشیدی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.


در پی کسالت پیش آمده برای داوود رشیدی ، رئیس سازمان سینمایی با حضور در منزل این بازیگر سینمای ایران با وی دیدار و از نزدیک پیگیر وضعیت ایشان شد. در این دیدار، احترام برومند، لیلی رشیدی،افسانه چهره آزاد و شاهرخ فروتنیان حضور داشتند.


«آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» مهمان عید فطر سینماهای کشور می‌شود


تهیه کننده فیلم «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران» از نمایش این اثر سینمایی در عید فطر خبر داد.
 

سیدجمال ساداتیان تهیه کننده فیلم سینمایی «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران»از آغاز نمایش این فیلم سینمایی در عید فطر خبر داد.


وی افزود: قرارداد فیلم سینمایی «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران» در گروه سینما فرهنگ به ثبت رسیده است و در عید سعید فطر به سرگروهی این سینما به نمایش در می‌آید.


بنابراین گزارش، «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران» نام آخرین اثر از بهروز افخمی است که پس از حضور در سی و دومین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین شد.
 

در این فیلم سینمایی مهدی فخیم زاده، گوهر خیراندیش، رامبد جوان، مانی حقیقی، علیرضا خمسه و مرجان شیرمحمدی ایفای نقش کردند.


داستان «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» درباره خانواده‌ای است که به خاطر سفر ده روزهٔ یکی از فرزندانشان به کشور، در باغچه‌ای در دماوند دور هم جمع می‌شوند.


نمایش بهترین مستند جشنواره سینماحقیقت در برنامه این هفته «سینما روایت»


سومین جلسه برنامه «سینما روایت» اختصاص دارد به پخش مستند «جنایت در سکوت» ساخته بهروز نورانی پور که یکی از رکوردداران دریافت جوایز از جشنواره‌های داخلی و خارجی است.
 
مستند«جنایت در سکوت» به تهیه کنندگی و کارگردانی بهروز نورانی پور که جوایز متعدی را در جشنواره های داخلی و خارجی کسب کرده است، داستان «یکی از روستاهای مرزی شهرستان سردشت در طول دوران جنگ بمباران شیمیایی راروایت می کند که در آن مادر خانواده هر فرزندی را که به دنیا می آورد پس از چند سال مبتلا به تاول های شیمیایی شده و به مرور بینایی‌اش را از دست می‌دهد. اما در این میان عبدالرحمن فرزند کوچکتر خانواده برای دیدن مبارزه می‌کند... ».


بنابراین گزارش مستند«جنایت در سکوت» در شانزدهمین جشنواره فیلم Sole Luna پالرمو ایتالیا جایزه بهترین فیلم مستند را برای نشان دادن اثرات ناگوار جنگ دریافت کرد. این مستند تا به حال موفق به کسب جوایز مختلفی مانند جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم رویش، جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم سینما حقیقت، جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم آوا، جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم جیپور هندوستان، جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم آکبانک ترکیه، جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم SOLELUNA- selezione و ... شده است.


این برنامه روز یکشنبه 18خردا ساعت 18 در مجتمع فرهنگی اسوه برپا خواهد شد و بعد از اکران فیلم، جلسه نقد و بررسی با حضور کارگردان و عوامل فیلم برگزار می‌شود.


فیلمبرداری «مزارشریف» در تهران تمام شد


فیلمبرداری فاز اول فیلم سینمایی «مزارشریف» به کارگردانی عبدالحسن برزیده به پایان رسید.
 
با پایان فیلمبرداری سکانس های مربوط به فاز اول فیلم تازه برزیده در سوله کمال شهر کرج، گروه برای فیلمبرداری سکانس‌های خارجی از تهران خارج خواهند شد و فاز دوم فیلمبرداری «مزار شریف» شروع می‌شود. مهتاب کرامتی، مسعود رایگان، حسین یاری، عمار تفتی، ابراهیم برزیده و ... در این فیلم مقابل دوربین می‌روند.


«مزار شریف» محصول حوزه هنری است و داستان حمله تروریستی به کنسولگری ایران در مزار شریف و شهادت دیپلمات‌های ایرانی در آن روایت می‌شود.


منوچهر شاهسواری تهیه کننده، مهدی شیرزاد نویسنده فیلمنامه، علیرضا زرین دست فیلمبردار، حسن زاهدی صدابردار، مشکین مهرگان مدیر هنری، سعید ملکان چهره پرداز، مسعود فیروزه مدیرتولید، مهدی دلخواسته عکاس، علی قرایی جلوه های ویژه میدانی و امیررضا معتمدی جلوه های ویژه رایانه‌ای این فیلم سینمایی هستند.


«مزار شریف» برای نمایش در سی و سومین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.


انگار ستاره‌ها هم فهمیدند در برزیل توریست هستند نه «یار دوازدهم»!


یک ماه قبل درنشستی خبری اعلام شد که بخش خصوصی می‌خواهد در زمینه فرهنگ سرمایه‌گذاری کند. بخشی از این سرمایه‌گذاری اعزام 40 بازیگر به بزریل برای کار فرهنگی بود. اما حالا انگار ستاره‌ها هم فهمیده‌اند در بزریل توریست هستند نه مشوق!
 
حدود یک ماه قبل بود که اهالی رسانه برای حضور در نشستی خبری دعوت شدند که تا قبلا از آن هیچکس نمی‌دانست واقعا چه کسی پشت این کار است و چرا فردی حاضر شده است حداقل 4 میلیارد تومان هزینه کند تا تعدادی از بازیگران سینما را صرفا با این عنوان که قرار است یک کار فرهنگی در ایام برگزاری جام جهانی در سرزمین قهوه انجام شود، به این کشور ببرد. در نشست خبری که باز هم هیچ نام و نشانی از آن فعال بخش خصوصی دوستدار فرهنگ برده نشد سید جواد هاشمی به عنوان تهیه‌کننده، محمدحسین لطیفی به عنوان کارگردان و الهام چرخنده به عنوان مجری طرح پروژه‌ای معرفی شدند که نامش «یار دوازدهم» بود و هدف از آن،انجام کار فرهنگی و معرفی بهتر کشورمان در جریان رقابت‌های جام جهانی عنوان شد.


اما همچنان یک سوال بزرگ وجود داشت که کسی پاسخگوی آن نبود، بازیگران سینما دقیقا قرار است چه کار فرهنگی در برزیل انجام دهند و اصلا چگونه می توانند نماینده فرهنگی ایران در بزرگترین رویداد ورزشی جهان باشند.اگرچه در این مورد توجیه‌هایی هم آورده می‌شد اما همه آنها بیشتر به شعارهای نه‌چندان منطقی می‌‌ماند که صرفا برای توجیه بود.


زمان که گذشت نام آن فعال بخش خصوص مشخص شد؛ هومن طالبی. اما در کنار یک علامت سوال بزرگ:اینکه چرا و به چه علت قرار است بازیگران سینمای ایران به برزیل اعزام شوند؟


ازآن پس مجهولات دیگری هم در رابطه با این پروژه شکل گرفت. سرمایه گذار مشخص شد اما به‌یکباره تهیه‌کننده در اظهاراتی عجیب  اعلام کرد که مجری طرح را حتی نمی‌شناسد! و ...


حتی کارگردان کار نیز که اتفاقا برای سوژه‌ای مشابه برای فیلم سینمایی‌اش آن ایام در برزیل حضور خواهد داشت و قرار بود این سفر را مستندسازی کند اعلام کرد در صورت عدم تامین بودجه و نامشخص بودن وضعیت تولید از حضور در آن انصراف خواهد داد.از سویی هنوز در مورد مجوز وضعیت این پروژه ابهاماتی هم وجود داشت.


اما این همه ماجرا نبود و کسانی که قرار بود به عنوان سفیران فرهنگی ایران در جام جهانی حاضر شوند و «یار دوازدهم» تیم ملی فوتبال شوند عطای سفر به آمریکای جنوبی را به لقایش بخشیده‌اند و شاید بتوان گفت ستاره‌ها هم فهمیده‌اند احتمالا در برزیل در خوش‌بینانه‌ترین حالت توریست هستند نه «یار دوازدهم»!


در نشست خبری نام چهل بازیگر مطرح سینما به عنوان «یار دوازدهم» عنوان شد.الناز شاکردوست، محسن تنابنده، مهناز افشار، بهاره رهنما،‌ پیمان قاسم‌خانی، لاله اسکندری، بهنوش طباطبایی، بهنوش بختیاری، کامبیز دیرباز، مهدی پاکدل،پژمان بازغی، امین حیایی، برزو ارجمند، سیامک انصاری، رامبد جوان و ... از جمله نام‌هایی بودند که برای حضور در این پروژه مطرح شدند اما به یکباره موج انصراف به راه افتاد و ستاره‌ها یکی یکی از سفر به برزیل منصرف شدند آن هم ستاره‌هایی که قرار بود «یار دوازدهم» تیم ملی و سفیران فرهنگی کشورمان باشند و عجیب تر آنکه هیچ توضیح رسمی نیز از طرف گروه سازنده در خصوص این انصراف‌ها داده نمی‌‌شود.


امین حیایی، پژمان بازغی، حمید گودرزی، آشا محرابی، رویا تیموریان، مسعود رایگان، امیرحسین رستمی، بابک حمیدیان، لاله اسکندری، نیوشا ضیغمی، لیلا اوتادی و ...چندین ستاره‌ای هستند که از جمع 40 ستاره اولیه در هفته‌های اخیر بنا به دلایل مختلف از حضور در برزیل انصراف داده‌اند تا احتمالا در صورت به سرانجام رسیدن؛ «یار دوازدهم» با ترکیبی ناقص بار سفر را ببندد.


با این اوصاف حالا یک مجهول دیگر به همه مجهولات این پروژه اضافه شده‌است.این‌که اصلا آیا با این شرایط اقتصادی چنین سفر پرحاشیه‌ای ضرورت دارد یا خیر؟ اینکه آیا به‌جای صرف این هزینه نمی‌شد چند کار بی حاشیه و کم هزینه پشتیبانی می‌شد؟


آیا هزینه سفر  60 نفر دیگری (بجز اهالی سینما) که چهره هم نیستند و گویا در کنار این 40 نفر به برزیل می‌روند باز هم صرفا با منابع بخش خصوصی تامین می‌شود.حتی‌با این فرض، اگر بردن آن 40 نفر را توسط فروش سی‌دی برنامه‌های تهیه شده، همراه  توجیه اقتصادی درنظر بگیریم،با توجه به اینکه بخش خصوصی در مرحله اول به دنبال عایدی مالی است، از بردن این 60 نفر( که قطعا هزینه آنها از 40 نفر سینماگر بیشتر است) چه سود مالی نصیب بخش خصوصی می‌شود.و بسیاری موارد مجهول دیگر درباره این پروژه که به‌زودی به آن خواهیم پرداخت.


پخش «فصل فراموشی فریبا» و «تجریش ناتمام» به نیمروز رسید


مدیرعامل شرکت تولید و پخش سینمایی «نیمروز» از اکران دو فیلم «فصل فراموشی فریبا» و «تجریش ناتمام» توسط این شرکت خبر داد.
 
مهدی صباغزاده که این روزها فیلم سینمایی «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» توسط «نیمروز» اکران شده  در خصوص جدیدترین فعالیت‌های این شرکت گفت: به جز «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» که اکران آن از هفته گذشته آغاز شده و مورد استقبال هم واقع شده اکران قطعی دو فیلم «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی و «تجریش ناتمام» به کارگردانی پوریا آذربایجانی  نیز توسط نیمروز انجام خواهد شد.


وی افزود: علاوه بر این دو فیلم احتمالا ظرف روزهای آینده پخش فیلم «لامپ 100» به کارگردانی سعید آقاخانی نیز به نیمروز خواهد رسید که برای اکران مناسب هر سه فیلم در حال برنامه‌ریزی هستیم.


صباغزاده همچنین در خصوص فعالیت‌های سینمایی خودش نیز اظهار داشت: در این مدت اخیر تمام وقتم صرف راه اندازی و اداره نیمروز شده است تا این شرکت به سرانجام خوبی برسد چرا که برنامه‌های زیادی برای آن دارم اما چندین طرح در دست دارم که به زودی و با پیدا کردن فرصت شرایط ساخت آنها را مهیا خواهم کرد.
 
گنجینه فیلم کوتاه ایران راه‌اندازی می‌شود


مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران از گردآوری گنجینه سینمای کوتاه ایران خبر داد.
 

«حبیب ایل بیگی» در حاشیه اختتامیه گردهمایی سالانه فیلمسازان و عکاسان اردبیل با اعلام این خبر، گفت: هم اکنون یک گروه از کارشناسان در حال جمع‌آوری و آرشیو مجموعه‌ای ارزشمند از فیلم‌های کوتاه ایران به صورت دیجیتال هستند تا گنجینه سینمای کوتاه به شکل استانداردی حفظ و نگهداری شود.


وی خاطر نشان کرد: در جمع آوری این مجموعه،  تنها به تولیدات انجمن سینمای جوانان ایران در طول دوره های گذشته محدود نشده ایم، بلکه طی یک فرآیند گسترده، فیلم‌های کوتاه دیگری که در جشنواره‌ها و رویدادهای مختلف به نمایش در آمده‌اند و تهیه کنندگانی فارق از انجمن دارند را نیز به صورت دیجیتال آرشیو می کنیم.


ایل بیگی به گستردگی این کار اشاره کرد و افزود: با توجه به حجم بالای تولیدات کوتاه در داخل کشور، در حال گردآوری بیش از 10 هزار عنوان فیلم کوتاه در مرحله اول هستیم که ضمن تهیه فهرست‌های قابل مطالعه از آن‌ها، به صورت دیجیتال نیز آرشیو می‌شوند. در مرحله اول فقط فیلم‌های موجود در ستاد مرکزی آرشیو شده، سپس آثار دفاتر و پس از پایان فیلم‌های تولیدی انجمن سینمای جوان، سایر افراد و گروه‌ها به صورت داوطلب می‌توانند فیلم‌های خود را برای نگهداری در گنجینه فیلم کوتاه ایران ارایه کنند.


وی اضافه کرد: در اختیار بودن این آرشیو، برای تمامی دفاتر سینمای جوان در سراسر کشور، امکان مناسبی برای انتخاب و پخش فیلم های کوتاه از شبکه های تلویزیونی، اینترنتی و شبکه نمایش خانگی فراهم می کند و این مساله از فواید دیگر گردآوری آرشیو فیلم های کوتاه است. فیلم های 8 میلیمتری، 16 میلیمتری، 35 میلیمتری، SHVS، بتاکم، دی وی کم، دیجیتال اخیر همگی به صورت دیجیتال آرشیو و نگهداری می شود.

 
«دربست آزادی» اول تیر اکران عمومی می‌شود/ دختر علی پروین در فیلم کارخانی


پنجمین فیلم سینمایی مهرشاد کارخانی قرار است از اوایل تیر ماه همزمان با آغاز بازیهای جام جهانی فوتبال در سینماها روی پرده برود.
 

فیلم سینمایی «دربست آزادی» ساخته مهرشاد کارخانی همزمان با آغاز بازیهای جام جهانی فوتبال، در سینماهای تهران و شهرستانها اکران عمومی می شود.


«دربست آزادی» پیش از این در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش در آمد و مورد توجه منتقدین قرار گرفت. همچنین در سالن نمایش این فیلم در برج میلاد علی پروین با توجه به اینکه دخترش (لادن پروین) در این اثر به ایفای نقش نیز پرداخت، حضور داشت و به تماشای این فیلم در میان هنرمندان و اهالی رسانه نشست.


در خلاصه داستان «دربست آزادی» آمده است: دو جوان یک روز تصمیم می‌گیرند برای گرفتن طلب‌شان در شهر راهی شوند...


در این فیلم امید علومی، حسام شجاعی، سحر قریشی، سروش صحت، لادن پروین، مانی حیدری، کرامت رودساز، ذبیح افشار با حضور شهره قمر و با هنرمندی رضا ناجی به ایفای نقش می پردازند.


عوامل تولید «دربست آزادی» عبارتند از:فیلمنامه: مهرشاد کارخانی با همکاری مجید رحیمیان، کارگردان:مهرشاد کارخانی، مدیر فیلمبرداری: داریوش عیاری، صدابردرا:اسحاق خانزادی، طراح صحنه و لباس:علی ابراهیمی، طراح گریم:نیلوفر گوهردوست، تدوین: فرامرز هوتهم، میکس و صداگذاری:اسحاق خانزادی و علی ابوالصدق، موسیقی:ستار اورکی، عکاس:مریم جوادی، مجری طرح و سرمایه گذار:رضا سلامی و تهیه کننده محمد قاضی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴
اين بازيگران رو اونور آبي ها ميشناسن اصلا؟اين چه گلي تو کشورشون زدن که بخوان سنبل نماد ما باشن واسه خارجي ها؟
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار