کد خبر:۳۲۳۷۵۶
در واکنش به جوابیه خلاف واقع شرکت ارتباطات سیار ایران:

مشکل مشترکان در دریافت پیامک‌های انبوه چیست؟ + درآمد حاصل از ارسال پیامک‌های بی‌مقصد

مشکل در دریافت پیامک‌های انبوه و خبری در هفته‌های اخیر ماجرایی است که سر دراز دارد و مسئولین امر همواره آن را تکذیب می‌کنند. پس مشکل از کجاست؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، اگر چه اختلال در شبکه‌های همراه در بسیاری از نقاط امر تازه‌‏ای نیست، اما طی ماه‌‏های اخیر و به موازات مواضع مسئولان درخصوص افزایش نامحدود خطوط تلفن همراه، میزان پیامک‌های ناموفق بخصوص در پیامک‌های انبوه به اوج خود رسیده است.


به گونه‌ای که مشتریان اپراتور همراه اول عنوان می‌دارند پیامک‌های انبوه شامل پیامک‌های خبری و غیره را دریافت نمی‌کنند، در صورتی که این مشکل برای مشتریان اپراتورهای دیگر وجود نداشت.


همچنین برخی سیستم‌های پیامکی نیز طی این روزها به مشتریان خود اعلام می‌کردند به دلیل اختلال در ارسال پیامک به همراه اول، از ارسال پیامک‌های غیرضروری خودداری کنند.


البته رسانه‌ها نیز طی این مدت بی‌‏کار نبوده و اخبار مختلفی را در این باره منتشر کرد‏اند، تا اینکه اپراتور همراه اول در جوابیه‌ای در مورداختلال در ارسال پیامک انبوه صادر کرد.


بر این اساس، شرکت ارتباطات سیار ایران در پاسخ به انتقادات مطرح شده در رسانه‌ها در نامه‌ای نوشت: «همراه اول هم اکنون با 6 پیمانکار ارسال کننده پیامک انبوه (از جمله پیامک های خبری)، همکاری می‌کند.
در روزهای اخیر شبکه پیامک انبوه همراه اول هیچگونه مشکلی نداشته و تبادل پیامک از جمله در  برنامه های پرمخاطبی همچون «ویژه برنامه جام جهانی فوتبال» با سامانه 20002014 و سامانه پیامکی بانک ها طبق روال گذشته انجام می شود.
مشکل ذکر شده در اخبار، تنها به یکی از شش پیمانکار بر می‌گردد که به دلیل مباحث اداری و اجرایی خود دچار مشکل شده است و سعی می‌کند مشکلات خود را به شبکه همراه اول تعمیم دهد.
هم اکنون شبکه همراه اول و پنج پیمانکار دیگر آن، بدون هیچ گونه اختلال یا مشکلی در حال فعالیت است.»


بر اساس آمار، در حال حاضر 30 میلیون مشترک این اپراتور روزانه بالغ بر 50 میلیون پیامک ارسال می‌‏کنند که با فرض اینکه اغلب این پیام‌‏ها با فونت فارسی و با تعرفه 89 ریال ارسال شود، این اپراتور روزانه بالغ بر 315 میلیون تومان بابت پیامک‌‏های فارسی و 330 میلیون تومان نیز بابت پیامک‌‏های لاتین با تعرفه 222 ریال درآمد کسب می‌‏کند که در مجموع این رقم به حدود 650 میلیون تومان در روز و حدود 4.5  میلیارد تومان در هفته می‌‏رسد و بر اساس یک آمار که چندی پیش در یکی از رسانه‌‏ها منتشر شد، پیامک‌‏های به مقصد نرسیده از هنگام راه‌‏اندازی شبکه ارتباطات سیار تاکنون حدود 10 درصد بوده و بالغ بر 320 میلیارد ریال درآمد نصیب این شرکت کرده است و هم چنان شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام می‌کند هیچ‌گونه خرابی و یا اختلال در سیستم و شبکه پیام کوتاه وجود نداشته است.


اینکه روند توسعه تا کی ادامه خواهد داشت و در چه زمانی سرویس پیامک به وضعیت عادی و مناسب برسد؟ سوالی است که ذهن مشترکان را به خود مشغول کرده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار