آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۴۸۶
دبیر ستاد ساماندهی فعالیت های سازمان های مردم نهاد شهر تهران خبر داد :

ثبت نام داوطلبان دفاع از حریم تشیع / ثبت نام بیش از 4 هزار نفر در کمتر از 24 ساعت

دبیر ستاد ساماندهی فعالیت های سازمان های مردم نهاد شورای شهر تهران از ثبت نام نیروهای داوطلب مردمی جهت دفاع از حریم ائمه اطهار و امامان معصوم (ع)جهت اعزام به کربلای معلا و نجف اشرف خبر داد .
ثبت نام داوطلبان دفاع از حریم تشیع /  ثبت نام بیش از 4 هزار نفر در کمتر از 24 ساعت

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» محمد رضا زمردیان دبیر ستاد ساماندهی فعالیت های سازمان های مردم نهاد  شورای شهر تهران با اعلام این خبر گفت :سمن های عضو کارگروه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی این ستاد در حرکتی خود جوش و به دنبال درخواست های مکرر جوانان ولایی و انقلابی برای دفاع از حریم تشیع و بارگاه ها ی ائمه معصومین علیه السلام اقدام به سازماندهی و ثبت نام داوطلبان دفاع از حریم تشیع نموده اند.


وی گفت:این ثبت نام ها توسط نیروهای داوطلب مردمی صورت می گیرد و در همین رابطه تارنمایی تحت عنوان "مدافعان حریم شیعه" به ادرس harim.org    نسبت به ثبت نام از جوانان با بصیرت انقلابی و ولایی و  نیروهای مذهبی و عاشقان ایمه معصومین (ع) جهت سازماندهی نیروهای مردمی اقدام می نماید .


وی با اشاره به استقبال خودجوش مردمی جهت حضور در عرصه دفاع از حریم شیعه تاکید کرد : از زمان اعلام آغاز ثبت نام و تنها ظرف کمتر از 24 ساعت  تعداد 4200 نفر از عاشقان و لایت و مردم همیشه حاضر در صحنه ایران عزیزمان با ثبت نام در این سایت آمادگی خود را در اطاعت از فرامین رهبر معظم انقلاب اعلام کرده اند و در صورت نیاز و اذن ولی امر اماه اعزام  به کربلایمعلی  و نجف اشرف هستند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اميني
-
۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
فعلا که سايتش خرابه
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار