آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۶۱۷۲
با انتشار بیانیه‌ای

152 نماینده مجلس از خدمات سربازان گمنام وزارت اطلاعات تقدیر کردند

۱۵۲ نفر از نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ای از زحمات و خدمات سربازان گمنام وزارت اطلاعات تقدیر و تشکر کردند.
152 نماینده مجلس از خدمات سربازان گمنام وزارت اطلاعات تقدیر کردند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، 152 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) خانه ملت، با امضای بیانیه‌ای از زحمات و خدمات سربازان گمنام وزارت اطلاعات تقدیر و تشکر کردند.

 

متن کامل این بیانیه که ضرغام صادقی عضو هیات رئیسه مجلس آن را قرائت کرد، به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

صبح اولین روزی که مدال پرافتخار سرباز گمنام در کلام دلنشین و الهی امام راحل بر سینه کارکنان خدوم و فداکار وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران نقش بست، گویی از تمام خدمات پنهان و آشکاری که تا قبل از تشکیل این وزارتخانه در نهادهای مختلف نظام مقدس اسلامی صورت گرفته بود، قدردانی شد.

 

سربازان گمنام امام زمان به اعتبار کلام امیر سخن حضرت علی‌ابن ابیطالب(ع) مصداق بارز مجهولون فی‌الارض و معروفون فی‌السماء است که در عرصه‌های گوناگون و صحنه‌های مختلف از صبح اولین روز پیروزی انقلاب اسلامی چشم در چشم سینه به سینه دشمن داخلی و خارجی در مبارزه شبانه‌روزی به نبردی پنهان مشغول شدند و در این مسیر به شوق وصال فرمانده خویش سر از پا نشناختند.

 

نبردی که در یک سوی آن جهانخواران زورگو و بی‌منطق و صاحب فناوری‌های گسترده روز قرار داشته و دارد و در دگر سوی آن گمنامانی که با تکیه بر باورهای عمیق اعتقادی و سرسپردگی به ولایت و رهبری همراه با اعتماد به نفس مثال‌زدنی مشغول کارزارند.

 

خلعت سربازان گمنام افتخار بزرگی است که بر قامت کارکنان وزارت اطلاعات پوشانده شد و در جریان آن در تمامی عرصه‌ها نه‌تنها نام و نشانی نجویند بلکه بنا بر ضرورت‌های موجود حتی در خانه و کاشانه خود گمنام باشند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار