به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمد رضا حزبئی در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار ویژه طرح ضیافت استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: ورود به ماه مبارک رمضان مصرف و عرضه مواد غذایی را در بازاربا شرایط خاص هم از نظر کیفی و هم کمی روبه رو می کند که نیازمند نظارت های لازم بر عرضه این مواد است.
وی با اشاره به اعمال نظارت های ویژه در طرح ضیافت از سوی دامپزشکی استان تهران گفت: مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید و سایر اقلام که تحت عنوان فرآورده های خام دامی در نمایشگاه ها و فروشگاه های طرح ضیافت عرضه می شوند تحت نظارت گروه های دامپزشکی خواهند بود.
حزبئی با بیان این مطلب که اقدامات لازم برای بسیج نیروها درحال انجام است عنوان کرد: همزمان با ورود به ماه مبارک رمضان این اکیب ها کارخود را درنمایشگاه ها و دیگر مراکز عرضه شروع می کنند.
عضو ستاد تنظیم بازار استان تهران مرحله اول کار ناظران را دقت بر روی تاریخ مصرف مواد غذایی که عرضه می شوند عنوان کرد و گفت: سپس شیوه عرضه که باید حتما در یخچال بوده مورد توجه بازرسان قرار دارد.
وی بیان کرد: چنانچه در حین عرضه و یا نگهداری آنها مشکلی بوجود آمد توسط مامورین ضبط و از گردونه مصرف خارج می شوند.
حزبئی نکته حائز اهمیت را توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی عنوان کرد گفت: مواد عرضه شده در نمایشگاه ها و مراکز عرضه تا روزی که تاریخ مصرف دارند از نظر ما سلامت هستند مشروط به آنکه در شرایط مناسب نیز نگهداری شوند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران تاکید کرد: عرضه مواد غذایی نظیر گوشت قرمز و گوشت مرغ در خارج از یخچال و نیز دراماکنی که از نظر بهداشتی شرایط مناسب را ندارند ممنوع است و با متخلفان برخورد می شود.