ناراحتي دشمنان از تاييد مجدد راه 4 ساله توسط ملت ايران است
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد در گفت وگوي زنده تلويزيوني که سه شنبه شب پس از اخبار ساعت 21 شبکه اول سيما انجام شد، گفت: در اين انتخابات حدود 40 ميليون نفر به طور مستقيم و 70 ميليون نفر ملت ايران پيروز صحنه بودند و به لطف خدا، هستند.
علت اصلي حساسيت و دخالت دشمنان مستکبر را هم بايد در دو علت جست وجو کرد: علت اول، شکوه و عظمت و اثرگذاري اين انتخابات است که انتخاباتي بي نظير و الگو براي جامعه جهاني است.
علت ديگر اين است که در اين انتخابات ملت ايران راه 30 ساله و راه 4 ساله را مورد تأييد مجدد قرار داد و راهي را که ملت آمده بود و قلههاي افتخار را يکي پس از ديگري فتح ميکرد و دشمنان با او مخالف بودند، اين راه مجددا در يک حضور حماسي 40 ميليوني مورد تأييد مجدد قرار گرفت و دشمنان از اين جهت ناراحتند.
علت حساسيت ها و دخالت ها را در اينجا بايد جست وجو کرد.
ادامه دارد ...