من از همه براي همکاري،‌ همراهي و همدلي دعوت مي‌کنم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۷۵۶
رئيس جمهور در گفت وگوي زنده تلويزيوني - 5:

من از همه براي همکاري،‌ همراهي و همدلي دعوت مي‌کنم

رئيس جمهور با بيان اينكه بايد کارهاي بالاتر و والاتري انجام شود و براي تحقق اين هدف‌ها و انجام کارهاي بالاتر و والاتر، ما بايد اسم اين دوره را دوره همدلي و همراهي بگذاريم، اظهار داشت: من از همه براي همکاري،‌ همراهي و همدلي دعوت مي‌کنم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد در گفت وگوي زنده تلويزيوني که سه شنبه شب پس از اخبار ساعت 21 شبکه اول سيما انجام شد، اظهار داشت: من مي خواهم خدمت ملت عرض بکنم که با اين انتخابات ما وارد دوران جديدي هم در عرصه هاي داخلي و هم جهاني شده ايم.

من مي خواهم در باب اين دو موضوع چند کلمه با شما صحبت کنم.

در داخل کشور، مسير ملت روشن تر از گذشته و با اقتدار بيشتر ادامه پيدا خواهد کرد.

عزت، سربلندي، آباداني همه جانبه، کرامت مردم و اجراي بدون ملاحظه عدالت و صيانت از حقوق و اموال ملت ، همه در دستور کار دولت است.

تامين مسکن و شغل مناسب، ثبات و امنيت شغلي، اجراي هدفمند کردن يارانه‌ها، اجراي طرح‌هاي تحول اقتصادي و قانون اصل 44، توسعه فعاليت‌هاي اجتماعي و دفاع از حقوق شهروندي اينها همه در برنامه هاي دولت است.

توسعه همبستگي ملي، مهرورزي و برادري، از محورهاي اساسي کار دولت است.

اينها خواست همه ملت است ؛ آيا کسي هست که با عزت،‌ عدالت، پيشرفت،‌ آباداني و اجراي طرح‌هاي تحول اقتصادي، مخالف باشد؟

دولت در خدمت همه مردم خواهد بود.

وظيفه دولت خدمتگذاري به همه ملت و پيگيري تحقق خواست مردم است.

همه اين حرف ها يعني بايد کارهاي بالاتر و والاتري انجام شود و براي تحقق اين هدف‌ها و انجام کارهاي بالاتر و والاتر، ما بايد اسم اين دوره را دوره همدلي و همراهي بگذاريم.

من از همه براي همکاري،‌ همراهي و همدلي دعوت مي‌کنم.

بايد همه دست به دست هم دهيم و اهداف بلند ملت ايران را محقق کنيم.

ادامه دارد ...

پربازدیدترین آخرین اخبار