آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۸۷۳۳
خلخالی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مهمترین ویژگی مسجد طراز اسلامی بهره مندی از یک امام عالم و باتدبیر است

یک کارشناس امور مساجد ضمن انتقاد از بودجه کم مساجد گفت: اگر بودجه مناسب به هر مسجد داده شود، مردم و ائمه جماعات به خوبی می توانند با کمک جوانان فعالیت های فرهنگی و اجتماعی داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین مهرداد رضایی خلخالی امام جماعت مسجد جامع ائمه اطهار خاک سفید در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص کارکردهای فرهنگی و اجتماعی مسجد که در این سالها مورد غفلت واقع شده است اظهار کرد: در اکثر مساجد برنامه های که متناسب با جوانان و نوجوانان باشد بسیار کم است و بیشتر مساجد به حضور جوانان در مسجد توجه چندانی ندارند.


وی در خصوص راهکارهای حضور جوانان در مساجد گفت: ارتباط مساجد با مدرسه ها می تواند بسیار تاثیر گذار باشد، که ما در این زمینه چند سالی است فعالیت داریم و موفق هم بوده ایم،  در واقع با برگزاری اردوهای که با مدارس هماهنگ می شود جوانان را با تعلیمات دینی آشنا کرده و همچنین با برگزاری برنامه های تابستانی برای جوانان و نوجوان در مساجد اشتیاق و ذوق آنها برای حضور در مساجد بیشتر می شود.


حجت الاسلام والمسلمین رضایی خلخالی در خصوص موانع اجرای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی برای نوجوانان خاطرنشان کرد : برخی ائمه جماعاتی که سن بالای داشته و یا هئیت امنایی که با افکار سنتی خود مانع انجام فعالیت های ویژه و متناسب برای جوانان و نوجوانان می شوند،  فعالیت های مسجد را صرفا برگزاری نماز جماعت، قرائت قرآن و برگزاری مراسم ختم می دانند که این یک تصور کاملا اشتباه است و باید اصلاح شود.


این کارشناس امور مساجد با تاکید بر اینکه باید بودجه ای برای انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به مساجد اختصاص داده شود، تصریح کرد: حدود 16، 17 سال است که مغازه های تجاری مسجد جامع ائمه اطهار گرفته شده و این مسجد درآمدی ندارد و با توجه به موقعیت مکانی، این مسجد نیاز به پشتیبانی مالی دارد تا برنامه های فرهنگی و اجتماعی را برگزار کند هرچند در حال حاضر برنامه های فرهنگی که با همین بودجه اندک برگزار شده است مورد استقبال مردم واقع شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار