آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۰۵۳

هشدارهای بانکی پلیس فتا به کاربران اینترنتی

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات زنجان برای پیشگیری از برداشت های غیرمجاز اینترنتی به کاربران موارد ذیل را توصیه می کند.
هشدارهای بانکی پلیس فتا به کاربران اینترنتی

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا،پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات زنجان برای پیشگیری از برداشت های غیرمجاز اینترنتی به کاربران موارد ذیل را توصیه می کند.

 

-در تماس‌های تلفنی، پیامکی و نیز ارتباط از طریق پست الکترونیک، از بازگو کردن مشخصات محرمانه خصوصی کارت بانکی (رمزها، کد اعتبارسنجی و تاریخ انقضاء) برای دیگران خودداری شود.


-تاکید می‌شود در مقاطع زمانی دلخواه برای تغییر رمز‌های کارت‌ خود اقدام کنید. این امر به ویژه در مواردی که احتمال می‌رود اشخاص ناشناس به هر طریقی از رمز عبور آگاهی یابند از ضرورت دو چندانی برخوردار می‌ شود.


-نوشتن رمز عبور بر رو یا پشت کارت یا نگهداری آن در مجاورت کارت جداً خودداری شود.


-در مبادلات روزمره مالی تنها موردی که ‌باید به طرف مقابل به منظور انجام انتقال وجه (کارت به کارت) اعلام شود صرفاً شماره کارت، حساب یا شبای مربوط به خود است.


-از پذیرش هرگونه درخواست افراد ناشناس به منظور استفاده از خدمات بانکی به واسطه کارت شما اکیداً خودداری شود.


-رمز های عبور خود را بصورت ترکیبی طراحی کرده و از کلمات متداول و شماره های شناسنامه ، تلفن همراه، شماره شناسنامه برای این موضوع استفاده نکنید.


اطلاعات مهم کارت یا حساب بانکی خود بویژه رمز عبور را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.


-هنگام واردنمودن رمزاینترنت بانک حتماً ازصفحه کلیدامنیتی استفاده کنید. برخی برنامه های جاسوسی دادههای واردشده توسط صفحه کلیدشماراکنترل می کنند.-درزمان استفاده ازپایانه های فروشگاهیposرمزعبورکارت راخودتان وارد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار