دشمنان نظام شكستن وحدت ملت ايران را هدف قرار داده اند
حسين سبحاني نيا در گفت و و با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در ميان قشرهاي مختلف در خصوص حفظ وحدت و ضرورت آن در جامعه امروز و همچنين ملاحظه اجانب و بيگانگان در امور داخلي ايران گفت: هيچ ترديدي نيست كه توفيقات به دست آمده طي سه دهه پيروزي انقلاب اسلامي به بركت رهنمودهاي رهبر مهظم انقلاب و حفظ وحدت در جامعه بوده است لذا هماهنگي و همدلي تحت هر شرايطي در ميان آحاد ملت ما بايد حفظ شود.
وي با بيان اين مطلب كه بيگانگان در طول 30 سال گذشته همه مراحل و راه هاي ورود به كشور و ضربه زدن به انقلاب اسلامي را تست كرده و البته نتوانستند به هدف خود نايل آيند، گفت: امروز دشمن واگرايي، تفرقه و ايجاد اختلاف در بين مردم ايران را هدف اصلي خود قرار داده است چرا كه مي داند وحدت تنها عامل اصلي موفقيت هاي جامعه ايران بوده و خواهد بود.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با تاكيد بر اينكه حضور 85درصدي ملت ايران در پاي صندو ق هاي راي نشان داد كه آنها همچنان به آرمان هاي انقلاب و توسعه همه جانبه پايبند و وفادار هستند، اظهار داشت: متاسفانه پس از انتخابات 22 خرداد فرصتي پيش آمد تا دشمنان از احساسات پاك جوانان و مردم سوء استفاده كنند و به صف متحد آنان ورود پيدا كرده و به وحدت آنان آسيب وارد كنند.
سبحاني نيا ادامه داد: خوشبختانه به لطف خداوند و هوشياري مسئولان، دشمنان در اين زمينه هم نتوانستند بهره اي به نفع خود ببرند.
اين نماينده اصولگراي مجلس حفظ وحدت را از مسائل اساسي براي پيمودن راه امام(ره) و دستيابي به آرمان هاي انقلاب اسلامي برشمرد و خاطرنشان كرد: مسئولان، مديران، دانشگاهيان و همه آحاد ملت بايد توجه كنند كه دشمن از فرصت خوبي كه با حضور حداكثري مردم در پاي صندوق هاي راي به وجود آمده، سوء استفاده نكرده و آن را تبديل به تهديد نكند.
وي به ملاحظات بيگانگان از طريق رسانهها، ماهواره و فضاهاي مجازي و اينترنتي پس از انتخابات در امور داخلي ايران اشاره و با بيان اين مطلب كه موضع گيري هاي كشورهاي غربي و اروپايي نشان داد كه سخنان آنان در خصوص تغيير در سياست خارجي شان نسبت به ايران اسلامي تنها در حد حرف است، گفت: اظهارنظرهاي خلاف عرف سياسي اين كشورها طمع ورزي هاي آنان را نسبت به مسائل داخلي ايران را نشان داد.
سبحاني نيا اضافه كرد: عملكردها و اظهارات اخير كشورهاي غربي و اروپا در روزهاي اخير نسبت به ايران ثابت كرد كه آنان تنها ادعاي دموكراسي، آزادي و طرفداري از راي و نظر مردم را دارند و در گفتار و عمل خود صادق نيستند.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اين مطلب كه اين كشورها نشان دادند كه اگر شرايط در كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه به نفع آنان رقم بخورد حامي آنان هستند، بيان داشت: اگر خواست ملت ها خلاف خواست اين كشورها و ابرقدرتها باشد به هر طريقي با مطالبات ملي و برحق آنان مخالفت مي كننند لذا مردم ايران در شرايطي كه دشمن در پي تحقق اهداف خود از جمله انقلاب هاي رنگي در ايران هست بايد هوشياري خود را حفظ كرده و فريب شعارهاي زيباي آنان را نخورند./انتهاي پيام/