سند اصلاحات سياسي به زودي منتشر مي شود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري شين هوا از بغداد، دباغ گفت تلاشهايي براي انتشار نسخه تعديل شده سند اصلاحات سياسي در عراق در جريان است. وي با اشاره به اين که اين سند به زودي منتشر خواهد شد افزود، دولت عراق تلاش مي کند طرح خود را براي تحقق آشتي ملي و مبارزه با فساد تکميل کند.
در ارتباط با مسئله قانون انتخابات نيز نصير العيساوي عضو پارلمان عراق از فراکسيون صدر گفت کميته ويژه اصلاح قانون انتخابات کار خود را آغاز کرده و پيش نويس قانوني را در اين خصوص ارائه کرده است.
وي افزود، فراکسيونهاي حاضر در پارلمان عراق درباره برخي بندهاي اين قانون از جمله مسئله يکپارچه تلقي شدن هر فهرست انتخاباتي يا امکان راي دادن به نامزدهاي مورد نظر از بين اعضاي فهرست هاي مختلف، دچار اختلاف هستند.
العيساوي همچنين گفت مسئله ديگري که درباره آن اختلاف وجود دارد، تلقي شدن کل عراق به عنوان حوزه انتخاباتي واحد يا تقيسم کردن عراق به چند حوزه انتخاباتي است ولي پيشنهاد شده است که عراق حوزه انتخاباتي واحدي در نظر گرفته شود.
فالح الفياض نماينده فراکسيون ائتلاف يکپارچه عراق در پارلمان نيز گفت، برخي فراکسيونها از جمله ائتلاف کردستان مايلند سراسر عراق به عنوان حوزه انتخاباتي واحد در نظر گرفته شود ولي ائتلاف يکپارچه تقسيم عراق به مناطق يا حوزه هاي انتخاباتي متعدد را در کنار امکان انتخاب نامزدها از بين اعضاي فهرستهاي مختلف انتخاباتي ترجيح مي دهد.
کريم اليعقوبي نماينده پارلمان عراق از فراکسيون فضيلت نيز پيش بيني کرد پيش نويس قانون انتخابات روز شنبه به مجلس نمايندگان عراق ارائه شود که به اين ترتيب امکان بررسي آن در فراکسيونها و تعديل آن فراهم خواهد شد./انتهاي پيام/