کد خبر:۳۲۹۲۸
بلومبرگ خبر داد:
ادامه روند نزولي بهاي نفت خام
بهاي نفت خام در بازارهاي جهاني، امروز نيز با كاهش مواجه بود و به 60 دلار و 52 سنت رسيد كه از ده روز گذشته تا كنون بيش از 12دلار كاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از بلومبرگ، قيمت نفت خام سبک وست تگزاس اينترمديت در بازار نيويورک با كاهش 52 سنتي در هر بشکه همراه بوده است.
اين گزارش حاكي است، هر بشکه نفت سبک وست تگزاس اينترمديت نيويورک امروز به قيمت 59 دلار و 89 سنت در هر بشکه خريد و فروش ميشود، اين در حالي است كه سه شنبه دو هفته گذشته قيمت نفت به بيشترين مقدار خود در 8 ماه اخير رسيد و قيمت 75 دلار و61 سنت را تجربه كرده بود.
همچنين قيمت نفت خام درياي برنت پايه نفتي درياي شمال نيز در مقايسه با روز گذشته با كاهش 58 سنتي همراه بوده است.
بر اين اساس، هر بشکه نفت خام برنت به قيمت 60 دلار و 52 سنت در هر بشکه در بازارهاي جهاني خريد و فروش ميشود كه در مقايسه با روز گذشته 95 صدم درصد كاهش داشته است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰