اموال مازاد وزارت جهادکشاورزي به فروش ميرسد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، هيئت دولت، وزارت جهادکشاورزي را موظف کرد با فروش اموال غيرمنقول مازاد خود، منابع حاصل از آن را صرف کمک به توليدکنندگان کشاورزي نمايد.
بنا بر اين گزارش وزيران عضو کميسيون لوايح بنا به پيشنهاد وزارت جهادکشاورزي و در اجراي ماده 12 قانون تشکيل وزارت جهادکشاورزي، تصويب کردند که براي حمايت از توسعه سرمايهگذاري در بخش کشاورزي و تشکيل صندوقهاي حمايت از توسعه بخش کشاورزي با مشارکت توليدکنندگان و به منظور تامين سرمايه اين صندوقها، وزارت جهادکشاورزي 9 قطعه از اراضي و املاک متعلق به خود را به فروش برساند.
وجوه حاصل از فروش اين اراضي و املاک بايد به حساب درآمد عمومي کشور واريز شود و 100 درصد وجوه ياد شده در اجراي ماده 12 قانون تشکيل وزارت جهادکشاورزي مصرف شود.
بر اساس ماده 12 قانون تشکيل وزارت جهادکشاورزي، اين وزارتخانه موظف است در جهت حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي، نسبت به تشکيل صندوق هاي حمايت از توسعه بخش کشاورزي با مشارکت توليد کنندگان اقدام نمايد.
9 قطعه اراضي و املاکي که وزارت جهادکشاورزي موظف به فروش آنها شده است در استانهاي اصفهان، کرمان، تهران، مازندران و کردستان قرار دارند و ارزش تقريبي مجموع آنها حدود 10 ميليارد تومان است که پس از فروش صرف اقدامات حمايتي از کشاورزان خواهد شد.
اين مصوبه توسط معاون اول رئيسجمهور جهت اجرا به وزارت جهادکشاورزي ابلاغ شده است./انتهاي پيام/