جهانگیری در شورای عالی اداری:
همه بخشها باید کمک کنند تا هرچه سریعتر دولت الکترونیک اجرا شود
معاون اول رئیسجمهور گفت: همه بخشها باید کمک کنند تا هرچه سریعتر دولت الکترونیک اجرا شود و شاهد رضایتمندی بیشتر مردم باشیم.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، اسحاق جهانگیری ظهر امروز( سه شنبه) در جلسه شورای عالی اداری با اشاره به رتبه پایین ایران از نظر شاخص دولت الکترونیک افزود: باید تلاش کنیم با عملیاتی نمودن دولت الکترونیک جایگاه و رتبه ایران را در این زمینه ارتقا بخشیم.
وی با تاکید بر اهتمام دولت تدبیر وامید برای اجرایی شدن برنامه های دولت الکترونیک گفت: همه بخشها باید کمک کنند تا هرچه سریعتر دولت الکترونیک اجرا شود و شاهد رضایتمندی بیشتر مردم باشیم.
معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: توسعه و اجرای دولت الکترونیک از برنامههایی است که در صورت اجرا شدن کامل آن، شاهد کاهش هزینهها، صرفهجویی در وقت مردم و بهره مندی بیشتر آنان از خدمات دولتی خواهیم بود.
معاون اول رئیسجمهور در این جلسه که وزرای آموزش وپرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور، استاندار زنجان و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، گزارشی از نقشه راه دولت الکترونیک ارائه شد و سپس آیین نامه اجرایی آن مورد بررسی قرار گرفت که پس از اعمال برخی اصلاحات، این آیین نامه در 20 ماده به تایید اعضای شورای عالی رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.