کد خبر:۳۳۳۴۷۵

مشارکت بنیاد برکت در یک کارخانه تولید لبنیات در استان همدان

یک کارخانه تولید محصولات لبنی که با مشارکت بنیاد برکت در یکی از مناطق محروم استان همدان بابخش خصوصی تاسیس شده ، بزودی به بهره برداری می­رسد.
مشارکت بنیاد برکت در یک کارخانه تولید لبنیات در استان همدان

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال 91 با شرکت نیک نوش صنم غرب مشارکت مالی خود را آغاز کرده است.

 

این کارخانه در دهستان لیلی یاد از توابع نهاوند قرار دارد و بنیاد برکت بالغ بر 252 میلیارد ریال برای تاسیس آن ، مشارکت مالی کرده است . انتظار می­رود با بهره برداری از این کارخانه 245 نفر بطور مستقیم و 980 نفر بطور غیر مستقیم صاحب شغل پایدار شوند که گام موثری برای کار افرینی در این منطقه محسوب می شود.


این بنیاد تاکنون برای اجرای 140 طرح اقتصادی در اقصی نقاط کشور، بیش از 15 هزار و 930 میلیارد ریال مشارکت مالی کرده است که بخشی از این طرح ها به مرحله بهره برداری رسیده و در مسیر تولید قرار دارد.

 

اجرای این طرح ها بیش از ۷۰۵ روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر ۵۹۰ هزار نفر پوشش می­دهد و بیش از 105 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می­کند. این طرحها بطور میانگین حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. از مجموع این طرح ها تاکنون 47 طرح با مشارکت این بنیاد در مناطق محروم استان‌های مختلف کشور به بهره­برداری قطعی یا آزمایشی رسیده که منجر به ایجاد اشتغال برای 4820 نفر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار