به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، یکی از راههای کاهش تشنگی در طول روز مصرف انواع سبزیجات و میوهجات و به ویژه مصرف کاهو و سالاد در هنگام افطار و سحر است .
در هنگام سحر می توانید با مصرف کمی آب میوه طبیعی یا سالاد ، اشتها برای صرف غذا را بدست آورید.
سبزیجات به دلیل دارا بودن بافت فیبری باعث تأخیر در از دست دادن آب بدن میشود، بافت سبزیجات از جمله کاهو، کلم و سالاد باعث تحمیل دفع در سیستم گوارشی میشود.
مصرف سبزی در وعده افطار توصیه می شود، استفاده از مقادیر کافی میوه، سبزی و آب و هم چنین فعالیت بدنی، بهترین روش برای پیشگیری از یبوست در ماه رمضان است.
سبزیجات به دلیل آب موجود باعث میشود فرد دیرتر احساس گرسنگی کند و سوخت باکتری های موجود در کولن را افزایش میدهد.
برای تامین آب از دست رفته بدن توصیه می شود در فاصله زمانی افطار تا سحر آب و مایعات کافی در کنار سبزیجات مصرف شود.
سالاد بدون پیاز، مکمل خوبی برای وعده های غذایی در ماه رمضان است و به همین دلیل مصرف سالاد در وعده های افطار و سحر توصیه می شود.